Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, surprins cu o altă fată! Ce se întâmplă cu relația dintre el și fiica Andreei Esca

Mario Fresh, surprins cu o altă fată! Ce se întâmplă cu relația dintre el și fiica Andreei Esca

GALERIE FOTO (3) Mario Fresh, surprins cu o altă fată

Mario Fresh a fost surprins zilele trecute alături de o domnișoară brunetă în parcarea studiorurilor de la Antena1. Se pare că ginerele Andreei Esca trebuie să dea explicații acasă iubitei sale după ce a fost văzut în brațele altei fetei. 

Mario Fresh, surprins cu o altă fată

Potrivit cancan.ro, Mario Fresh a fost surprins în ipostaze tandre cu o tânără brunetă. Cei doi au stat mult timp îmbrățișați în pacarea studiourilor de la Antena1, lângă mașina artistului. Ce doi au vorbit, rezemați de capota mașinii și s-au îmbrățișat de mai multe ori înainte de a-și lua rămas bun.

Chiar dacă la început nu se putea spune că cei doi sunt mai mult decât simpli prieteni, îmbrățisările au lăsat să se vadă că ar putea exista și sentimente.

După ce fotografiile au apărut în presă și au împânzit internetul, Mario Fresh trebuie să dea explicații serioase iubitei sale Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca.

Peste ce nu ar putea să treacă niciodată Alexia Eram

Fiica Andreei Esca este într-o relație cu solistul Mario Fresh de mai bine de patru ani, iar cei doi par ră se înțeleagă foarte bine, dovadă fiind postările din mediul online și declarațiile de dragoste făcute public. Recent, Alexia Eram a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, unde și-a lămurit urmăritorii cu privire la curiozitățile acestora, iar răspunsurile ei au făcut furori în mediul online.

Fanii au întrebat-o pe influenceriță ce părere are despre pauza într-o relație, iar Alexia Eram a răspuns ferm că nu crede într-o astfel de pauză, pe care o vede mai degrabă ca pe o despărțire definitivă.

”Pauza într-o relație nu există!”, a spus Alexia, iar răspunsul ei a fost susținut de Mario Fresh, care s-a dovedit a fi de aceeași părere.

De asemenea, Mario Fresh a declarat în urmă cu ceva timp la Antena Stars că Alexia Eram este foarte geloasă și că fiica Andreei Esca nu ar putea să treacă niciodată peste o posibilă infidelitate din partea artistului.

„N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă. Băi, nu suntem geloși, avem așa niște discuții mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înțepam, să pară că avem o relație mai nebună, dar ne merge foarte bine”, a spus Mario Fresh, la Antena Stars.

Mario Fresh, despre virginitatea Alexiei Eram

Mario Fresh a fost acuzat în urmă cu ceva timp de un vlogger cunoscut că nu a reușit nici până acum să întrețină relații sexuale cu Alexia Eram. Artistul nu a ezitat să-i răspundă și a scos o piesă în care l-a atacat prin versuri pe vlogger.

”Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, a fost răpunsul lui Mario Fresh pentru vlogger. ”Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: