Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram: „De ce să fac asta?!”

Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram: „De ce să fac asta?!”

GALERIE FOTO (4) Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram

Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de cinci ani, având o relație frumoasă cu părinții. De-a lungul timpului, mai multe persoane s-au întrebat când se vor căsători. Mario Fresh a spus care e de fapt motivul pentru care încă nu a cerut-o de soție pe fiica Andreei Esca.

Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram: „De ce să fac asta?!”

Mario Fresh, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Alexia Eram. Sunt împreună de cinci ani, iar relația pe care au dezvoltat-o cu părinții este extrem de specială. Mario Fresh și Alexia Eram sunt un cuplu bine sudat, cu toate că în ultima perioadă s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final. Recent, artistul a vorbit într-un interviu despre căsătoria cu Alexia, mărturisind care este motivul pentru care nu au făcut acest pas. În cadrul emisunii actorului Marius Manole, artistul a vorbit despre relație pe care o are cu părinții iubitei sale.

Mario, 22 de ani a declarat că nu vrea să se căsătorească acum. Tânărul își dorește să mai aștepte.În ceea ce privește relația cu soții Eram, Mario a declarat că a fost primit cu brațele deschise în familia lor. ”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”.

Andreea Esca, despre relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram

Invitată în aceeși emisiune, prezentatoarea de știri a fost provocată să vorbească despre iubitul fiicei sale, Mario Fresh. Andreea Esca a fost nevoită să-l caracterizeze pe artist. „Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat”, a spus Andreea Esca. Întrebată de actor dacă se aștepta ca fiica sa să aibă o relație cu celebrul artist, Andreea a dat un răspuns senzațional:„Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh”.

De cealaltă parte, Alexia Eram consideră că vârsta ideală pentru căsnicie ar fi 26 de ani, atunci când va fi sigură că este capabilă să-și formeze o familie. „Aș vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani. Mă rog, între 26 și 28. Să fac copii pe la 28, 27, nu știu. Și aș vrea să am doi copii, o fată și un băiat. Sau patru, dacă nu ies o fată și un băiat. La nume nu știu”, a spus Alexia.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani, după ce s-au întâlnit la lansarea unei piese interpretate de Alex Velea. De atunci, cei doi trăiesc o poveste frumoasă de iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: