Redactia.ro
Home » Știri » Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română. Fiul lui Gino Iorgulescu încearcă să scape de pedeapsă într-o clinică din Italia

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română. Fiul lui Gino Iorgulescu încearcă să scape de pedeapsă într-o clinică din Italia

GALERIE FOTO (2)

Poliția Română a emis oficial un mandat de urmărire generală pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu. Iată detaliile despre această situație!

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală

După ce a evitat să își execute sentința stabilită de instanță, Mario Iorgulescu a fost plasat oficial în urmărire generală de către Poliția Română.

Vă reamintim că în acest moment Mario Iorgulescu este internat într-o clinică de psihiatrie din Italia, deși a fost condamnat la peste 13 ani de închisoare în România, ca urmare a accidentului mortal pe care l-a cauzat în anul 2019, când s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

„La data de 18.10.2023, Tribunalul Bucureşti a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani şi 8 luni inchisoare pentru comiterea infracţiunii de omor şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, transmite Poliţia Română.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare

Pe data de 18 octombrie 2023, Curtea de Apel București a emis o hotărâre definitivă în cazul lui Mario Iorgulescu. Autoritățile judiciare au ajuns la o concluzie finală în această chestiune, după ce fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost găsit vinovat pentru moartea unui bărbat în vârstă de 24 de ani în anul 2019. Mario Iorgulescu a urcat la volan, deși se afla sub influența substanțelor interzise și a alcoolului și a provocat un accident rutier care s-a soldat cu moartea bărbatului respectiv.

Vă reamintim că Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la o pedeapsă de 13 ani și 8 luni de închisoare. Magistraţii au contopit pedepsele din dosarul accidentului pe care acesta l-a provocat cu o sentinţă mai veche, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Potrivit deciziei Curții, Mario Iorgulescu a primit o condamnare de 12 ani de închisoare pentru omor, la care s-a adăugat un spor de un an și 8 luni – echivalentul unei treimi din pedeapsa de 2 ani pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și cea de 3 ani pentru complicitate la lipsirea de libertate, hotărâtă de Judecătoria Sectorului 3 în 2018 și rămasă definitivă în 2021.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: