Redactia.ro
Home » Sport » Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare! A primit 3 ani cu executare!

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare! A primit 3 ani cu executare!

Mario Iorgulescu, Mario Iorgulescu condamnat, închisoare cu executare

Mario Iorgulescu a primit o condamnare cu executare într-un dosar din 2018. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Mario Iorgulescu împreună cu încă 3 complici au sechestrat un bărbat și au încercat să-l oblige să-și retragă plângerea într-un dosar. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost pus inițial sub control judiciar de către Judecătoria Sectorului 3. După apelul procurorilor, Tribunalul București a hotărât ca tânărul să primească mandat de arest preventiv. Astăzi, 9 aprilie s-a decis condamnarea la închisoare cu executare a lui Mario Iorgulescu.
Motivarea Curții de Apel București:

Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ.

În temeiul art.67, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani.

În temeiul art.65, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului aceloraşi drepturi. În temeiul art.396, alin.6, Cod de procedură penală, raportat la art.16, alin.1, litera g, Cod de procedură penală, cu aplicarea art.193, alin.3, Cod penal şi art.158, alin.1 şi alin.2, Cod penal, dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul Iorgulescu Gino-Mario, pentru infracţiunea de complicitate la lovire sau alte violenţe, în varianta agravată, prev. de art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.193, alin.1 şi alin.2, Cod penal, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ, ca efect al retragerii plângerii prealabile. În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv pe perioada 15.IX.2016-12.X.2016, inclusiv. III.
– portal.just.ro

Fiul șefului LPF este judecat pentru omor

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a omorât o persoană într-un accident rutier. În momentul tragediei, fiul lui Gino Iorgulescu era sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor interzise. Chiar dacă Iorgulescu a cerut să fie judecat pentru ucidere din cuplă, Tribunalul București a decis judecarea sa pentru omor.
Potrivit Codului de Procedură Penală, pentru uciderea din culpă se primește între 1-5 ani de închisoare, în timp ce pentru omor între 10-20 de ani. În acest moment, se știe că Mario Iorgulescu ar fi internat într-o clinică din Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: