Redactia.ro
Home » Breaking News » Mario Iorgulescu își revine. Corpul lui răspunde tratamentului administrat

Mario Iorgulescu își revine. Corpul lui răspunde tratamentului administrat

Mario Iorgulescu își revine. Corpul lui răspunde tratamentului administrat

Mario Iorgulescu se pare că și-a revenit miraculos, în urma accidentului care a avut loc acum două săptămâni. Potrivit unor surse, Mario își revine încet încet.

Mario Iorgulescu își revine. Corpul lui răspunde tratamentului administrat

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino. Iorgulescu își revine miraculos, după ce medicii s-au chinuit zile întregi să îl țină în viață. Potrivit unor surse, medicii de la Spitalul Elias au fost surprinși când constatau că tratamentul administrat tânărului de 24 de ani, fucționează. Mario. Iorgulescu se pare că ar fi mișcat mâna, iar acest lucru înseamnă că organismul lui rezistă. Mario a fost în stare critică timp de 10 zile.

Mario Iorgulescu în stare critică

Săptămâna trecută, medicii de la Spitalul Elias au trimis un comunicat de presă în care relatau faptul că starea de sănătatea a lui Mario este destul de critică.

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias. Facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare. Necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

Medicii erau sceptici în ceea ce privea starea de sănătatea a tânărului de 24 de ani, însă se pare că miracolele chiar există.

Mario Iorgulescu a provocat în urmă cu aproximativ două săptămâni un accident grav, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Fiul președintelui LPF, a pierdut controlul mașinii, și a intrat pe contrasens unde a lovit o mașină care circula regulamentar. Mario a fost transportat în stare gravă la spital fiind supus mai mult intervenții chirurgicale.
Potrivit probelor recoltate după accident, Mario consumase alcool și droguri în momentul când a produs accidentul. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Citeste si:Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul „Bulandra”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: