Redactia.ro
Home » Știri » Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul „Bulandra”

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul „Bulandra”

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul Bulandra

Trupul lui Ducu Darie care a murit, miercuri, la spitalul Fundeni din București la vârsta de 60 de ani, va fi depus la Teatrul „Bulandra”.

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul Bulandra

Trupul lui Alexandru. Darie va fi depus, vineri de la ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala. Liviu. Ciulei, unde va rămâne până duminică.

În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase pe care le vom anunţa ulterior. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13,00, la Cimitirul. Bellu”, se arată într-un comunicat transmis miercuri seară de instituţia de cultură.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții Teatrului Bulandra au declarat că Alexandru. Darie se lupta cu ciroza hepatică. Potrivit acestora, Ducu. Darie nu se afla pe nicio listă de transplant.

Regizorul avea afecțiuni respiratorii

La începutul lunii septembrie, Ducu Darie a prezentat afecțiuni respiratorii, iar acestea s-au complicat și a fost nevoie de ventilare mecanică. Pe parcurs, au apărut mai multe complicații, din cauza unei depresii imunitare și a instalîrii sindormului de coagulare intravasculară diseminată.

S-a aflat sub îngrijirea secţiei de terapie intensivă condusă de doamna profesor doctor Dana Tomescu, unde s-a considerat norocos că a ajuns şi unde a afirmat că nu credea să fie atât de bine. Şi într-adevăr acolo, doamna profesor, echipa de medici, asistente, infirmiere au făcut totul pentru el. La nivelul oricărui alt centru medical din lume, atât pentru menţinerea vieţii cât şi în ultimele clipe, pentru liniştea şi respectul acordat unui suflet care pleacă într-o altă Lume. Le suntem profund recunoscători tuturor pentru că i-au confirmat credinţa că totul în viaţă este despre Oameni şi Umanitatea lor!”, se subliniază în comunicat.

Alexandru Darie, în vârstă de 60 de ani a fost director din 2002 al Teatrului Bulandra din București, iar în 2006-2011 a fost președinte al Uniunii Teatrelor din Europa.

Regizorul va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu.

Citeste si:Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu? Alexandra a studiat Design Interior

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: