Redactia.ro
Home » Monden » Mario Iorgulescu lovește din nou! Aflat în clinica de psihiatrie, și-a refăcut viața amoroasă și este gata să devină tată

Mario Iorgulescu lovește din nou! Aflat în clinica de psihiatrie, și-a refăcut viața amoroasă și este gata să devină tată

iubita mario iorgulescu

Mario Iorgulescu continuă să uimească opinia publică. După trei ani de la accidentul mortal pe care l-a provocat, fiul lui Gino Iorgulescu a rupt tăcerea și a revenit, în forță, pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva zile a vorbit despre accident, iar acum împărtășește internauților cele mai recente noutăți despre viața sa amoroasă…!

Mario Iorgulescu iubește din nou

Mario Iorgulescu a fugit din România după ce a provocat accidentul în urma căruia un bărbat a decedat, lăsând fără tată doi copii. Mario Iorgulescu se află în prezent într-o clinică psihiatrică din Italia, unde primește îngrijiri medicale după ce doctorii ar fi descoperit că Mario are o leziune serioasă a lobului frontal. Deși se află sub tutela deplină a tatălui său și nu are dreptul de a lua prea multe decizii, viața lui Mario nu este nici pe departe atât de pustie cum am putea crede.

Tânărul are timp pentru chestiunile care țin de…suflet! Mario Iorgulescu iubește din nou și susține că este gata să devină tată, dacă și iubita sa își dorește acest lucru.

„Ne-am pus la punct, ne-am asumat amândoi. Eu am întrebat-o în nenumărate rânduri dacă este dispusă 100% să îşi asume o relaţie cu mine, pentru că eu nu sunt dispus să îmi încarc energia pe care o am într-o relaţie care se duce de râpă şi nu ajungem la nicio concluzie.

Am întrebat-o de nenumărate ori dacă este dispusă să ofere tot ce are de oferit într-o relaţie şi mi-a confirmat că da. Eu sunt dispus să ofer tot ce am de oferit mai bun pentru ea şi pentru copilul pe care îl are, iar eu sunt dispus să fac un copil cu ea”,  a declarat Mario Iorgulescu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Mario Iorgulescu nu dorește să revină în România

Mario se teme să revină în România pentru că nu dorește să ajungă închis într-un spital de psihiatrie. În plus, nu consideră că merită pedeapsa cu închisoarea pentru fapta sa, deși este conștient că este una extrem de gravă.

În data de 8 septembrie 2019, destinul lui Mario Iorgulescu s-a schimbat radical. Fiul lui Gino Iorgulescu a urcat la volan, deși consumase alcool și substanțe interzise și a provocat un accident rutier rezultat cu o persoană decedată. Un tânăr care avea tot viitorul în față a murit atunci din cauza teribilismului lui Mario.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: