Redactia.ro
Home » Știri » Mărire de salariu pentru anumiți angajați ai statului

Mărire de salariu pentru anumiți angajați ai statului

GALERIE FOTO (2) Mărire de salariu pentru anumiți angajați ai statului

Mărire de salariu pentru anumiți angajați ai statului. Consiliul General al Municipiului București au fost de acord cu un proiect de hotărâre pentru marirea de salarii a unor angajați ai statului.

Mărire de salariu pentru anumiți angajați ai statului

Joi, în urma unei ședințe a Consiliului General al Municipiului București s-a hotărât ca angajații Primăriei și ai instituțiilor și serviciilor publice de interes local să primească un spor de periculozitate.

„Salariații din aparatul de specialitate al Primarului General și instituțiilor și servicilor publice de interes local al Municipiului București, care își desfășoară activitatea în locuri de muncă expertizate ca implicând condiții periculoase sau vătămătoare de muncă, potrivit buletinelor de determinare emise de autoritățile competente, beneficiază de spor pentru condiții periculoase sau vătămătoare aprobat de Primarul General, în calitate de ordonator principal de credite dacă au fost încadrați pe o funcție din cadrul familiei ocupaționale de funcții bugetare Administrație”, se precizează în proiectul aprobat în şedinţa de joi.

15 % din salariul de bază

Potrivit primelor informații, cei vizați vor primi un spor de până la 15% din salariul de bază, în funcție de vechime. Deși măsura a fost votată în unanimitate, consilierii USR au contestat decizia pe motiv că proiectul este neclar.

„Dacă ar fi specificat în proiect în ce condiţii se acordă sporurile şi pentru ce posturi , am fi putut vota. Dar aşa, nu putem vota acest proiect, în care nu se clarifică nimic. Se acordă un cec în alb pentru a acorda prime discreţionare, în felul în care este formulat”, a susţinut consilierul Matei Ţugui.

Citește și Ce salariu ia Mihai Bendeac la iUmor? Cheloo câștigă cel mai mult

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: