Redactia.ro
Home » Monden » Marius Manole, transportat de urgenţă la spital! Actorul s-a rănit în timpul piesei de teatru (FOTO)

Marius Manole, transportat de urgenţă la spital! Actorul s-a rănit în timpul piesei de teatru (FOTO)

Scandalul Revelionului de la TVR nu s-a terminat! Marius Manole îi critică pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu: ”O mizerie de Revelion”

Marius Manole a suferit un accident, sâmbătă seara, în timpul spectacolului “Repetiţie pentru o lume mai bună”. Actorul s-a ales cu o rană profundă la picior și a fost nevoie să meargă la spital pentru a fi cusut.

Chiar şi aşa, actorul a reușit să-și ducă spectacolul până la capăt.

Transportat la spital, după piesa de teatru

Marius Manole a fost transportat la spital după spectacol, unde medicii i-au cusut rana de la picior. Actorul avea să ia pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie în care apare pe patul de spital, cu rană cusută la un genunchi.

Bărbatul a venit și cu o lămurire în acest sens, explicând că evenimentul nefericit s-a întâmplat în timpul susținerii spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”.

În ciuda accidentării sale, întreg momentul a fost dus la bun sfârșit, urmând ca mai apoi să meargă la Spitalul Universitar, în vederea acordării îngrijirii medicale necesare rănii sale de la picior.

Marius Manole nu-şi suspendă spectacolele

Marius Manole și-a continuat șirul destăinuirilor și a punctat faptul că nu va suspenda niciun spectacol. Asta e o veste foarte bună pentru fanii actorului, care doresc să-l vadă la teatru.

”Dragii mei, in seara asta in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarsit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m au cusut si acum sunt in regula cat de cat :)))

Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui sa adaptez toate miscarile din toate spectacolele. Rog sa aveti intelege pentru urmatoarele 15 zile.

Multumesc colegilor mei pentru grija. O echipa e totusi o echipa. Multumesc si sa aveti grija de voi”, a postat Marius Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: