Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică s-a săturat! A anunțat că vrea să-și dea demisia de la Rizespor

Marius Șumudică s-a săturat! A anunțat că vrea să-și dea demisia de la Rizespor

Marius Șumudică a ajuns la spital

Echipa condusă de Marius Șumudică a pierdut, scor 1-2 meciul cu Kayserispor. Românul s-a enervate cumplit și a anunțat că vrea să-și dea demisia.

Rizespor a coborât pe locul 16 în Turcia, cu 28 de puncte adunate în 27 de meciuri, iar Marius Șumudică pare că a ajuns la capătul puterilor. După ultima înfrângere românul se gândește serios să-și dea demisia, chiar dacă în ianuarie când a semnat contractual spunea că are un proiect pe termen lung. Șumudică a declarat că între el și echipă există diferite neînțelegeri, care i-au provocat o stare de tensiune.

”Poate că o schimbare pe banca tehnică va fi benefică echipei. Există disensiuni între mine și echipă. Mi-a provocat foarte mult stres acest lucru. E vina mea că am luat o echipă în plin campionat, e doar vina mea. Prezint scuzele mele suporterilor și țin să mulțumesc conducerii, care a avut încredere în mine și în staff-ul meu. Am ajuns la capătul drumului aici, sunt neînțelegeri, nu vreau să-mi pun viața în pericol”, a spus Marius Șumudică după meci, potrivit Ajans53.

Rizespor e la două lungimi de retrogradare

Marius Șumudică a debutat pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, cu o înfrângere. Atunci echipa condusă de român a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 0-1. Rizespor a mai pierdut apoi încă trei partide cu Alanyaspor, Erzurum și cu Kayserispor. De asemenea a reușit și trei rezultate de egalitate cu Kasimpașa, Ankaragucu și Sivasspor.
În luna ianuarie, Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep. Deși a avut și alte oferte a preferat să rămână în Turcia. Ruptura dintre antrenorul român și șefii de la Gaziantep s-a produs din cauza pretențiilor financiare ale tehnicianului. Președintele turcilor a declarat că românul avea un salariu de 1,2 milioane de euro și că își dorește 1,9 milioane de euro pentru a-și prelungi contractual, informație infirmată la vremea respectivă de Șumudică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: