Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică negociază un nou contract cu turcii!

Marius Șumudică negociază un nou contract cu turcii!

Marius Șumidică, Marius Şumudică contract, Turcia, Gaziantep

Șefii de la Gaziantep au decis să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului cu Marius Șumudică. Asta după ce românul scrie istorie și și-a dus echipa în fruntea Superligii din Turcia.

Nu de puține ori, antrenorul român i-a înțepat pe șefii săi, fiind deranjat că aceștia nu s-au grăbit deloc să înceapă discuțiile despre prelungirea contractului său, care expiră în această vară. Acum, după ce Gaziantep a ajuns în fruntea Superligii din Turcia, bașkanii s-au hotărât. Nu au de gând să-l lase pe Marius Șumudică să plece, iar președintele președintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi, a făcut o primă declarație.

”Am avut prima întâlnire cu Marius Șumudică, iar mesajul este unul pozitiv. Sunt convins că vom prelungi contractul cu antrenorul nostru, pe care îl iubim” a spus Mehmet Buyukekşi.

”Eu nu vreau să plec, am niște jucători minunați, am creat o mare echipă. Sunt norocos să am asemenea fotbaliști, sper să nu mă despart de ei prea curând,” a declarat românul după meciul cu Ankaragucu.

Jurnaliștii turci scriu că salariul lui Șumudică ar urma să fie de aproape 1 milion de euro pe sezon.

Probleme pentru Șumudică înainte de meciul cu Sivasspor

Gaziantep a adunat 31 de puncte și a urcat pe primul loc în clasamentul din Turcia, după meciul cu Ankaragucu. Românul este suspendat, pentru a încasat 4 catronașe galbene. În plus are 6 jucători pe care nu îi poate folosi. Printre aceștia sunt și Alin Toșca și Alexandru Maxim. Junior Morais și Toșca au cartonașe galbene, iar ceilalți jucători indisponibili sunt accidentați. Dicko, Kana Biyik, Andre Sousa și Alex Maxim. Următorul meci cu Sivasspor, ocupanta locului 13, este programat pe 9 ianuarie.

„Din păcate, suntem cam decimați pentru etapa viitoare, când n-avem 3-4 jucători de bază, dar o să intre Mirallas, îmi vor mai intra din jucători și sper ca și acolo să facem o figură frumoasă”, a spus Șumudică, la DigiSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: