Redactia.ro
Home » Sport » Bairam la Gaziantep! Șumudică a încins grătarul! Imagini fabuloase!

Bairam la Gaziantep! Șumudică a încins grătarul! Imagini fabuloase!

Marius Şumudică, Gaziantep

Petrecere de zile mari la Gaziantep. După un meci amical, Marius Șumudică și elevii săi au încins grătarul. antrenorul român a fost în centrul atenției.

A fost o petrecere de pomină. S-a dansat, s-a aruncat cu bani iar grătarele au sfârâit la hotelul exclusivist unde este cazată echipa. Marius Șumidică a fost în centrul atenției și le-a arătat jucătorilor săi cum se dansează. În toiul petrecerii s-a aruncat și cu bani. Mai multe persoane din staff au fost filmate cu bacnote în gură. Nu au lipsit nici românii Toșca și Maxim. Gaziantep a postat un clip pe rețelele de socializare, pe care l-au numit Fun Barbecue Party. Din imagini se vede foarte bine că a fost o petrecere pe cinste, la care antrenorul de 49 de ani a fost în centrul atenției. Petrecerea a avut loc după amicalul disputat de Gaziantep cu Denizlispor, scor 3-2, în care Maxim a dat două goluri.

Marius Șumudică l-a lăudat pe Maxim

După ce Maxim a reușit să dea două goluri în amicalul cu Denizlispor, antrenorul român l-a laudat pe jucătorul pe care a reușit să-l transfere definitiv.

„E unul dintre cei mai buni mijlocași din Turcia. E ceva extraordinar. Nu știu dacă eu mi-am adus contribuția la ceea ce înseamnă Maxim în momentul de față, dar e unul dintre cei mai buni mijlocași din Turcia. S-a făcut un clasament cu jucători care pot decide un joc și era în primii trei. Jucătorii turci te acceptă destul de greu. Ei au un grup al lor. Căpitanul echipei și-a cumpărat o cutie de căpșuni și i-a adus-o și s-au ridicat toți în picioare, l-au aplaudat”, a spus Șumudică, la Digi Sport Matinal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‪MAÇ SONUCU Gaziantep 3-2 Denizlispor ‬ ‪⚽️⚽️ Maxim ‬ ‪⚽️ Pawel Olkowski‬

O postare distribuită de Gaziantep FK (@gaziantepfk) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: