Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică, un nou incident! Turcii au vrut să-l bată

Șumudică, un nou incident! Turcii au vrut să-l bată

Marius Şumudică, Gaziantep FK,

Marius Șumudică a fost la un pas de o altercație cu președintele celor de la Denizlispor. Acesta a vrut să sară la bătaie.

Echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep a câștigat meciul cu Denizlispor, scor 1-0. Antrenorul român a făcut spectacol pe teren, după ce elevii săi au câștigat. Șumudică a început să sară de bucurie și să țipe. Doar că gestul său i-a supărat la culme pe șefii celor de la Denizlispor, aflați în tribuna oficială. Președintele clubului a fost atât de nervos încât a aruncat o sticlă de apă spre român. Marius Șumudică a arătat apoi cu pumnul spre tribună.

“Ceea ce am făcut a fost o dedicație pentru președintele nostru, Mehmet Büyükekşi. A fost un cadou pentru el, vine după o operație dificilă. Dacă am ofensat alți oameni, le cer scuze „, a declarat românul, pentru presa din Turcia, după meci.

Marius Șumudică protagonistul mai multor faze

Marius Șumudică a oferit mai multe faze de-a lungul timpului. În urmă cu nouă ani a stârnit hohote de râs la o conferință de presă, după un meci Rapid – Urziceni 1-0. O jurnalistă l-a întrebat cum rezistă în frig, iar antrenorul i-a arătat. Și-a dat jos pentalonii, pentru ca toți să-i admire colanții. “Tot au zis unii că Şumudică o are mică”, a comentat el atunci.
Şumudică este destul de impulsiv, așa că de-a lungul timpului a intrat în mai multe conflicte. De când antrenează în Turcia s-a certat de nenumărate ori cu suporterii echipelor adverse. Anul trecut,
tot la o confeință de presă, Șumudică a explicat cu lux de amănunte discuția pe care o avusese cu fanii. Acesta le-a arătat jurnaliștilor toate gesturile făcute.

„Aţi auzit şi dumneavostră ce au spus suporterii celor de la Konyaspor. Mi-au înjurat familia! Nu am făcut acele gesturi pentru a-i provoca, dar în momentul când te iei de familia mea nu pot sta cu mâinile în sân!”, declara Șumudică atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: