Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică l-a încurcat pe Fatih Terim! “Am făcut un meci imens la Galatasaray”

Șumudică l-a încurcat pe Fatih Terim! “Am făcut un meci imens la Galatasaray”

Gaziantep, Marius Şumudică, Galatasaray

Echipa lui Marius Șumudică a făcut spectacol la Istanbul. Gaziantep a revenit după ce a fost condusă la două goluri și a încurcat-o pe Galatasaray în lupta pentru titlu.

„Am facut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei”, a declarat Marius Șumudică.

Gaziantep a fost condusă cu 3-1, dar a reușit ceea ce unii credeau că este aproape imposibil. A revenit spectaculos, iar rezultatul final a fost 3-3. Maxim a înscris în minutul 90+15 după o lovitură de pedeapsă dictată la un fault tot asupra lui. Echipa antrenată de Șumudică este pe locul 9 în clasament, cu 34 de puncte. Cu șase etape înainte de finalul campionatului, Gaziantep este la mijlocul clasamentului, asta în condițiile în care obiectivul a fost salvarea de la retrogradare. De partea cealaltă, Galata mai are șanse minime să câștige titlul. Are 51 de puncte cu 8 mai puține decât Istanbul BB.

Șumudică: “Am făcut un meci imens la Galatasaray

„Am facut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galata acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă de timp aşa cum a făcut astăzi”, a spus antrenorul după meci.

După meci, în vestiarul celor de la Gaziantep a fost o adevărată petrecere. Imaginile au fost filmate chiar de Maxim, cel care a înscris golul de 3-3 și postate pe contul său de socializare.
Înaintea meciului, Marius Șumudică i-a făcut o surpriză lui Fatih Terim. A mers în vestiarul celor de la Galatasaray.

„Am vrut să-i fac o surpriză lui Fatih Terim, i-am luat niște baklava. Eu am ceva kilograme în plus și i-am adus și lui, să se îngrașe!”, la-a spus Șumudică jurnaliștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: