Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică, condiții grele în carantină! “Mi-e frică să-mi pun un ventilator”

Marius Șumudică, condiții grele în carantină! “Mi-e frică să-mi pun un ventilator”

Şumudică, carantina, Gaziantep

Marius Șumudică se află de 11 zile în Turcia. Antrenorul trece prin momente mai puțin plăcute în carantină.

Antrenorul celor de la Gaziantep a fost obligat să stea în carantină după ce a ajuns în Turcia. A fost cazat într-un cămin studențesc unde condițiile nu sunt dintre cele mai bune.

”E greu în carantină, mai am trei zile. Au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep. Internet am, mi-a adus un coleg ceva, l-am băgat în priză, nu mă pricep eu foarte bine, dar văd că pâlpâie niște becuri. Am crezut că avem televizor lipit pe perete, dar era ceva decupat dintr-o revistă. Nici radio n-am, oricum nu înțelegeam nimic”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

După ce va ieși din carantină, tehnicianul va fi testat pentru COVID 19, apoi va putea merge la echipa sa. Gaziantep a început deja antrenamentele

Marius Șumudică a vorbit despre noile reguli impuse

Șumudică nu știe dacă va putea respecta noile reguli impuse. Potrivit acestora este obligatoriu să poarte masca de protecție.

„Eu, cum sunt mai irascibil, vreau să ţip. Dacă îmi pierd răsuflarea şi trag aer, înghit masca! Am înţeles că, dacă iese mingea, trebuie dezinfectată. Păi, ce, îl aştepţi pe ăla să stropească via? Dacă îl văd pe unul cu bidonul în spate şi cu oala să stropească mingea şi când o arunci, îi dai lui ăla în ochi, orbeşte, cine ştie cu ce substanţe se dă pe minge”, declara antrenorul în urmă cu câteva zile pentru Antena Sport.

Campionatul în Turcia va fi reluat cel mai probabil pe 12 iunie. Deși mai mulți jucători au fost testați pozitiv, autoritățile nu vor suspenda campionatul și totul va fi decis pe teren. În ultimele zile, Beșiktaș a anunțat că are încă 8 fotbaliști infectați. Numărul total de persoane bolnave de la fosta campioană se ridică altfel la 10.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: