Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică a găsit soluția! Poate pleca în Turcia

Marius Șumudică a găsit soluția! Poate pleca în Turcia

Marius Șumudică a găsit soluția

Marius Șumudică a găsit soluția. Miercuri dimineață tehnicianul va putea pleca în Turcia. Antrenorul a încercat să închirieze un avion săptămâna trecută dar zborul a fost interzis.

Gaziantep a anunțat că va relua antrenamentele pe 11 mai. Marius Șumudică a încercat să plece din timp pentru a fi prezent la reunire, dar nu a reușit. A încercat și săptămâna trecută să plece din România. A vrut să închirieze un avion, dar din cauza stării de urgență zborul nu a fost permis. Acum a primit permisiunea pentru a pleca, miercuri dimineață cu o cursă charter. Oricum va întârzia câteva zile și el și staff-ul său. După ce ajung în Turcia, românii sunt obligați să stea 14 zile în izolare.

„Am crezut că pentru zboruri private nu e o problemă, trebuia să plec cu staff-ul şi cu Maxim şi să ajung pe 1 mai. Am făcut plata, am completat formulare pentru spaţiul aerian turc, am dat permisele de muncă, tot, dar ne-au refuzat”, a spus antrenorul la Digi Sport.

Marius Șumudică a găsit soluția

Antrenorul primise un ultimatum de la șefii lui Gaziantep să fie prezent pe 11 mai la echipă. Asta după ce i-a înfuriat pentru că a venit în România.

„În cel mai scurt timp, toţi jucătorii noştri care se află în afara oraşului şi în afara ţării vor veni la Gaziantep şi vom începe pregătirile. În afara ţării sunt Alexandru Maxim, Kana-Biyik, Souleymane Diarra şi Gunay Guvenc. Kana-Biyik şi Diarra au plecat pentru că soţiile lor urmau să nască, iar Gunay Guvenc a plecat ca să fie alături de familia sa în Germania. Alexandru Maxim, care este în România, şi antrenorul nostru Şumudică şi staful tehnic au plecat din ţară şi ei. Am discutat cu jucătorii şi staff-ul şi li s-a spus să revină în oraşul nostru cel târziu până sâmbătă. Vor veni în ţară şi după perioada de carantină se vor alătura echipei”, a spus Muslum Ozmen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: