Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică nu poate pleca în Turcia! “Oamenii nu mă pot aștepta la infinit”

Marius Șumudică nu poate pleca în Turcia! “Oamenii nu mă pot aștepta la infinit”

Marius Șumudică nu poate pleca în Turcia

Marius Șumudică nu poate pleca în Turcia! Antrenorul a vrut să închirieze un avion dar nu a reușit să părăsească România.

Tehnicianul trebuie să ajungă în Turcia până pe 1 mai. Asta pentru că odată ajuns este obligat să stea în carantină două săptămâni, apoi să meargă la antrenamentele echipei sale. Șumudică a închiriat un avion și ar fi trebuit să plece vineri dimineață. A aflat însă că zborul nu va avea loc, din cauza Ordonanței militare 10, care prevede că până pe data de 14 mai este interzisă deplasarea în Turcia. Astfel antrenorul și staff-ul său nu au nicio soluție, lucru care ar putea să-i înfurie pe șefii lui Gaziantep.

„Am crezut că pentru zboruri private nu e o problemă. Nu e zbor de linie, nu mă înghesui pe cursă de linie, eram noi 4 într-un avion. Am făcut plata, am completat formulare pentru spaţiul aerian turc, am dat permisele de muncă, tot, dar… autorităţile române nu au aprobat” a declarat Şumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică nu poate pleca în Turcia

Faptul că nu va putea ajunge în Turcia la timp ar putea să-l coste scump pe antrenorul român. Zilele trecute în presa turcă apăruse o informație potrivit căreia, Gaziantep ar fi purtat discuții cu un alt antrenor tot român.

„Am vorbit cu cei de la club, eu dacă ajung peste 2 săptămâni acolo trebuie să fac şi 2 săptămâni de carantină, n-aş mai pregăti echipa, s-ar ajunge probabil la o despărţire! Eu voi pierde o sumă foarte mare dacă mi se va rupe contractul! Oamenii nu-l pot aştepta la nesfârşit pe Şumudică. În Turcia o etapă valorează 500 de mii de euro, nu poţi aştepta la nesfârşit”, a mai spus antrenorul.

Deocamdată nu s-a stabilit o dată clară pentru începerea campionatului. Turcii au spus că este posibil se reia la jumătatea lunii iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: