Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică este îngrijorat! Un membru din staff a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Marius Șumudică este îngrijorat! Un membru din staff a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Marius Şumudică, gest,

Marius Șumudică are motive de îngrijorare. Un membru din staff a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar antrenamentele au fost întrerupte.

Marius Șumudică s-a întors la antrenamnte în urmă cu aproape două săptămâni. A fost nevoit să stea în carantină în Turcia două săptămâni. Acum este posibil să stea din nou în izolare, după ce un menbru din staff s-a îmbolnăvit. Deocamdată, antrenamentele au fost suspendate. Peste 5 zile toți jucătorii și membrii staff-ului de la Gaziantep vor fi testați din nou.

”Da, e adevarat! Din păcate, unul dintre colegii mei a ieșit pozitiv și respectăm regulile. Colegul a fost izolat, și nu ne mai antrenăm până la următoarea testare, peste 5 zile. Nu-mi pică bine, pentru că pierdem o săptămână și situația noastră implică foarte mare atenție, dar ce putem face?”, a spus antrenorul în vârstă de 49 de ani, pentru Digi Sport.

Beșiktaș are mai mulți jucători infectați

Clubul Beșiktaș este printre cele mai afectate din Turcia. Pe data de 14 mai, după ce au fost efectuate testele, oficialii echipei au anunțat că au 8 jucători depistați pozitiv cu coronavirus. Asta, în ciuda faptului că turcii și-au luat toate măsurile de precauție. Instalaseră și o cabină de dezinfectare la baza de antrenament BJK Nevzat. Campionatul Turciei ar trebui să se reia în iunie, dar dacă vor continua să apară noi cazuri de îmbolnăviri nu se știe ce decizie va fi luată.

Șumudică, despre perioada în care a stat în carantină

La revenirea în Turcia, Marius Șumudică a fost obligat să stea două săptămâni în carantină. Perioada a fost destul de dificilă pentru român.

„Stăm în condiții de cămin. Nu pot să ies decât pe hol când îmi iau mâncarea trimisă de club. La început condițiile nu au fost ok, dar clubul s-a ocupat. Ne-au adus o biciletă de sală, niste gantere. Lipsa de libertate este cruntă, mai ales după ce am stat izolat și acasă. Este o adevărată aventură”, spunea antrenorul român.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: