Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică nu se mai oprește! Gaziantep, o nouă victorie

Șumudică nu se mai oprește! Gaziantep, o nouă victorie

Marius Șumidică, Marius Şumudică contract, Turcia, Gaziantep

Gaziantep a câștigat 3-1 în fața lui Konyaspor și a ajuns pe locul 8 în clasament. Românul Maxim a marcat din nou.

Marius Șumudică nu-și mai încape în piele de bucurie. Antrenorul a avut ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar echipa antrenată de el a ajuns pe locul 8 în Turcia. Gaziantep câștiga meci după meci. După ultima victorie, Șumudică și-a lăudat elevii.

„A fost un meci nebun, am reușit o revenire incredibilă. Vreau să-mi felicit jucătorii, toată lumea a făcut un meci bun. Nu am pierdut niciun joc după perioada de carantină, suntem una dintre cele trei echipe care au rămas neînvinse”, a declarat Marius Șumudică, pentru Haber Sunum.

Maxim a marcat din nou

Alexandru Maxim a marcat din nou pentru Gaziantep. Românul a ajuns la 5 goluri marcate în 12 meciuri jucate pentru turci. Fundaşul Alin Toşca a fost integralist la fel ca și Junior Morais.

„Jucăm un fotbal frumos și vrem să câștigăm ultimele trei meciuri. Sunt foarte fericit că vom fi în prima ligă și sezonul viitor. Am avut parte de foarte mult suport în acest an, mai ales din partea fanilor”, a mai spus Marius Șumudică

Fundaşul român Alin Toşca a fost integralist la gazde (a 31-a prezenţă), ca şi Junior Morais. Etapa trecută, Șumudică a făcut un adevărat spectacol la meciul cu Denizlispor. După ce echipa sa a câștigat meciul, antrenorul român s-a bucurat chiar în fața lojei oficiale. Președintele de la Denizlispor s-a enervat cumplit și a aruncat cu sticle de apă spre Șumudică. Un pas a lipsit ca lucrurile să degenereze.

“Ceea ce am făcut a fost o dedicație pentru președintele nostru, Mehmet Büyükekşi. A fost un cadou pentru el, vine după o operație dificilă. Dacă am ofensat alți oameni, le cer scuze “, a declarat românul, pentru presa din Turcia, după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: