Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică i-a înfuriat pe turci! Ce a mai făcut antrenorul

Șumudică i-a înfuriat pe turci! Ce a mai făcut antrenorul

Marius Şumudică, gest,

Marius Șumudică și echipa sa Gaziantep au obținut o victorie foarte importantă în fața celor de la Beșiktaș. La finalul meciului, antrenorul român a făcut un gest care a înfuriat mii de turci.

Este deja cunoscut faptul că Marius Șumudică nu se poate abține și face tot felul de lucruri. Așa s-a întâmplat și la meciul cu Beșiktaș pe care l-a câștigat. La final a mers acolo unde ar fi stat galeria adversă și a imitat un vultur, apoi și-a dus degetul la gură semn care spune “să tacă din gură“. Gestul românului a înfuriat mii de fani.

„În primul rând că nu aveam eu către cine de la Beșiktaș să fac semnul. Se joacă fără spectatori. Cineva dintr-o loja de-a lui Gaziantep m-a șicanat în mai multe rânduri, înainte de meci și la pauză, ‘Mister X’, ‘Egal, Egal’, aluzie că avem multe rezultate de egalitate. Deci de-ai mei! Pe mine în 16 meciuri m-a bătut doar Galatasaray și tot sunt unii nemulțumiți”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

Marius Șumidică abia a revenit pe banca turcilor. El a fost suspendat 4 etape, după meciul Antalyaspor – Gazaiantep. Atunci le-a strigat elevilor săi indicații din tribune, deși era suspendat.

Gaziantep, neînvinsă de 7 etape

Echipa antrenată de Marius Șumudică este neînvinsă de 7 etape. Are însă doar două victorii. În meciul cu Beșiktaș, Mirallas, Demir și Ozer au înscris pentru formația antrenorului român. Pentru adversari singurul gol a fost marcat de Larin.

„Cel mai bun meci al meu din Turcia, de când antrenez aici”, a spus antrenorul român la finalul partidei. Toșca e în creștere mare, joacă aproape fără greșeală, deși are atacanți tari în față. Iar Maxim a făcut efort mare, a avut realizari și este extrem de apreciat de toată lumea în Turcia”, a mai declarat Șumudică.

Gaziantep are 11 puncte după primele 8 etape.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: