Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică a fost implicat într-un alt scandal

Șumudică a fost implicat într-un alt scandal

Marius Şumudică, turcia, Lukas Podolski

Marius Șumudică face ce face și este mereu în centrul atenției. De data aceasta este acuzat că a înjurat un jucător al echipei adverse tot meciul. Deranjați oficialii echipei au trimis un comunicat.

Echipa antrenorului român, Gaziantep FK a reușit să facă un egal în deplasare cu Antalyaspor, scor 1-1, în campionatul Turciei. După partidă, gazdele au trimis un comunicat fiind deranjați de comportamentul antrenorului român care l-ar fi înjurat pe atacantul, Lukas Podolski.

”Te rugăm, nu mai folosi cuvinte abuzive! Îl felicităm pentru că echipa lui a obținut o remiză în nouă oameni, dar nu îl vom ierta niciodată. În toată istoria fotbalului din Turcia nu a mai fost un antrenor atât de impertinent. Ar fi trebuit să aibă respect. Te rugăm, nu mai folosi cuvinte abuzive”, se arată în comunicatul celor de la Antalyaspor.

Atacantul neamț a jucat la Galatasaray, iar în ianuarie 2020 s-a transferat la Antalyaspor. Lukas Podolski este campion mondial cu naționala Germaniei, are un titlu cu Bayern și o cupă cu Arsenal.
De când antrenează în Turcia, Marius Șumudică a fost protagonistul mai multor faze, cele mai multe amuzante.

Comunicatul lui Marius Șumudică
Antrenorul român a remis un comunicat după acuzațiile care i s-au adus.

„Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică, învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia!
Sunt un antrenor bolnav după fotbal. De când sunt în Turcia, am respectat tot ce ține de istoria fotbalului din această țară și a țării, în general. M-am concentrat doar pe fotbal și pe echipa mea. Dar constat cu surprindere și tristețe că după remiza obținută duminică, la Antalya, în niște condiții eroice, oficialii clubului Antalyaspor au demarat un război împotriva mea, ca persoană. Am văzut comunicatul oficial de presă în care sunt acuzat că sunt impertinent, că am jignit sau că l-am înjurat pe Lukas Podolski. Din respect pentru această competiție de înalt nivel care este campionatul din Turcia, nu voi intra în acest război inutil”, este o parte din postarea lui Șumudică.

Echipa antrenată de român, doar egal

De la mijlocul celei de-a doua reprize, Gaziantep FK a jucat în nouă oameni. Fostul jucător al celor de la FCSB și al Astrei, Junior Morais, dar și Kevin Mirallas au fost eliminați. Chiar și așa meciul s-a încheiat la egalitate. Echipa lui Marius Șumudică a marcat prin Furcan Soyalp. În etapa următoare, Gaziantep FK joacă acasă împotriva celor de la Konyaspor. În acest sezon, echipa românului nu are nicio victorie în primele 5 etape. Este pe locul 17 cu doar 4 puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: