Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi! Ce au făcut cei doi români

Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi! Ce au făcut cei doi români

Marius Şumudică, Turcia, suspendare

Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal. Antrenorul român va sta în tribune 4 etape, în timp ce fiul său a primit 1 an!

Marius jr. este angajat ca metodist la Gaziantep. Acesta a făcut o gafă peste care turcii nu au trecut. Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a luat o decizie drastică în legătură cu fiul antrenorului român. Din greșeală Marius jr a fost trecut pe foaie ca antrenor secund, când el ocupă o altă funcție în cadrul clubului din Turcia.

„Fiul meu a fost trecut din greşeală pe foaie, ca antrenor secund. Nu, el este metodist la Gaziantep. A terminat ASE-ul, acum e anul doi la ANEFS şi a urmat două cursuri pentru funcţia pe care este angajat cu contract legal la Gaziantep. Adică ştie ce face, nu l-am luat aiurea lângă mine. Ce vreau să spun este că nu am încercat nicio clipă să păcălim pe cineva. Aia o a fost o greşeală şi mi-o asum, voi plăti pentru ea. Sunt mâhnit de amploarea care s-a dat evenimentelor de la meciul cu Antalyaspor. Eu am cerut o lojă şi nu au avut să-mi dea, aşa că am stat în tribună la acel meci. Am strigat în vreo două rânduri, dar ceva de genul „treziti-vă”, „haideţi să jucăm şi noi”. Clubul a făcut recurs la aceste suspendări, dar asta nu mă ajută prea mult „, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Scandal la meciul cu Antalyaspor

După meciul dintre Antalyaspor și Gaziantep (1-1) s-a iscat un adevărat scandal în Turcia. Șumudică a văzut partida din tribune fiind suspendar, dar a fost acuzat că i-a înjurat pe pe Lukas Podolski și ofițerul de presă al lui Antalyaspor. Imediat antrenorul român a dat un comunicat presei.

„Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică, învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia!, a scris printre altele românul.

Loading...