Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi! Ce au făcut cei doi români

Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi! Ce au făcut cei doi români

Marius Șumudică a ajuns la spital

Șumudică şi fiul său au fost suspendaţi de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal. Antrenorul român va sta în tribune 4 etape, în timp ce fiul său a primit 1 an!

Marius jr. este angajat ca metodist la Gaziantep. Acesta a făcut o gafă peste care turcii nu au trecut. Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a luat o decizie drastică în legătură cu fiul antrenorului român. Din greșeală Marius jr a fost trecut pe foaie ca antrenor secund, când el ocupă o altă funcție în cadrul clubului din Turcia.

„Fiul meu a fost trecut din greşeală pe foaie, ca antrenor secund. Nu, el este metodist la Gaziantep. A terminat ASE-ul, acum e anul doi la ANEFS şi a urmat două cursuri pentru funcţia pe care este angajat cu contract legal la Gaziantep. Adică ştie ce face, nu l-am luat aiurea lângă mine. Ce vreau să spun este că nu am încercat nicio clipă să păcălim pe cineva. Aia o a fost o greşeală şi mi-o asum, voi plăti pentru ea. Sunt mâhnit de amploarea care s-a dat evenimentelor de la meciul cu Antalyaspor. Eu am cerut o lojă şi nu au avut să-mi dea, aşa că am stat în tribună la acel meci. Am strigat în vreo două rânduri, dar ceva de genul „treziti-vă”, „haideţi să jucăm şi noi”. Clubul a făcut recurs la aceste suspendări, dar asta nu mă ajută prea mult „, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Scandal la meciul cu Antalyaspor

După meciul dintre Antalyaspor și Gaziantep (1-1) s-a iscat un adevărat scandal în Turcia. Șumudică a văzut partida din tribune fiind suspendar, dar a fost acuzat că i-a înjurat pe pe Lukas Podolski și ofițerul de presă al lui Antalyaspor. Imediat antrenorul român a dat un comunicat presei.

„Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică, învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia!, a scris printre altele românul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: