Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică dat afară de la Gaziantep! Cine l-a făcut „țigan”!

Șumudică dat afară de la Gaziantep! Cine l-a făcut „țigan”!

Marius Şumudică, Marius Șumudică țigan, Turcia

Marius Șumudică a intrat într-o dispută cu șefii săi, după ultimele declarații. Astăzi, antrenorul a trimis un comunicat în care a lămurit lucrurile. Ulterior, românul a fost dat afară de la echipa pe care a preluat-o când se afla în coada clasamentului și a dus-o în primele patru.

Gaziantep anunță că romînul nu va mai conduce echipa de astăzi.

„Drumurile noastre s-au despărțit. Marius Șumudică a antrenat aproximativ un an și jumătate la Gaziantep. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de Șumudică și întregul său staff pentru contribuția adusă echipei noastre în timpul serviciului. Le urăm succes în următoarea aventură”, anunță Gaziantep.

Zilele trecute bașkanii au decis să-i facă o ofertă pentru prelungirea contractului, tehnicianului român, Deși Șumudică a realizat performanțe incredibile cu Gaziantep, oferta nu a fost cea la care se aștepta. Președintele turcilor a declarat că românul are un salariu
de 1,2 milioane de euro și că își dorește 1,9 milioane de euro pentru a-și prelungi contractual. Afirmația a fost contrazisă imediat de Șumudică, în plus acesta spune că cel mai probabil nu va mai continua în Turcia.

„Rămân atașat de familia Gaziantep. Mai am patru luni de contract și sunt deschis la discuții. Aceste zile au fost teribil de grele pentru mine. Poate cele mai grele din cariera mea de antrenor, indiferent pe unde am activat. Din acest motiv, prin acest comunicat de presă oficial, doresc să-mi precizez foarte clar poziția în contextul momentului.
Așa cum se poate verifica, chiar și în momentele grele, cu eliminări sau discuții extrafotbalistice, antrenorul Marius Șumudică nu a rostit niciodată cuvinte ofensatoare la adresa conducerii clubului, orașului Gaziantep sau a suporterilor. Sunt foarte atașat acestei comunități și exact din acest motiv am fost foarte implicat, am încercat să apăr această familie, am fost mai agresiv în timpul meciurilor și am suferit fiind eliminat de către arbitri.
Mereu am fost onorat că, după fiecare succes al echipei, primeam mesaje de felicitare din partea doamnei guvernator Fatma Șahin, pe care o respect foarte mult. Mereu mi-a transmis că fac cinste orașului și a dorit ca eu să devin cetățean turc. În aceste zile sunt foarte mâhnit și nu înțeleg de ce mi s-a construit imaginea unui așa zis inamic al orașului.
Aș vrea să ating și un subiect extrafotbalistic, dar foarte important pentru mine”, este o parte din comunicatul românului.

Gluma lui Șumudică

După primele negocieri, antrenorul român a declarat în glumă că turcii i-au propus un contract cu 10% mai mic decât cel pe care îl are acum, așa că o va sun ape soția sa să-i trimită bani. Declarația sa i-a supărat însă pe turci.

„Au apărut discuții atunci când am declarat că imi voi suna soția pentru a-mi trimite o sumă de bani. A deranjat subiectul, dar vreau ca oamenii din familia Gaziantep să realizeze că am făcut o glumă. O glumă care se face foarte mult în România, o glumă la modă în țara mea!
Așa cum, la rândul meu, mi-am dat imediat seama că s-a făcut o glumă atunci când mi s-a transmis că ar fi fost mai bine ca banii pe care i-am oferit din propriul buzunar, ca bonusuri, jucătorilor ar fi fost mai bine să-i pun în conturile clubului. Efectiv, a fost vorba de două glume.
Revenind la chestiuni strict fotbalistice și care țin de relația mea cu clubul, poziția mea oficială este următoarea. Mai am patru luni de contract, doresc să-mi duc înțelegerea la bun sfârșit și sunt în continuare deschis la discuții în privința unei prelungiri sau rezilieri! Cu respect și fidelitate, Marius Șumudică„, a mai scris tehnicianul lui Gaziantep.

Marius Șumudică făcut “țigan”

Marius Șumudică a fost atacat după meciul pierdut, scor 1-2 cu Sivasspor. Erman Toroglu, fost fotbalist și arbitru din Turcia, în prezent analist la postul TV „A Spor” a avut o reacție necontrolată la adresa lui Șumudică.

„Acel antrenor e un circar. Nu am văzut de mult un așa actor. Nu am mai văzut așa ceva. Unde se crede? Se comportă ca un țigan, un țigan! „Ce să nu spun, fraților? Cum să îi spun, cerșetor?”, a spus Erman Toroglu.

Moderatorul emisiunii a intervenit pentru a-l opri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: