Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică și-a prelungit contractual cu Gaziantep!

Marius Șumudică și-a prelungit contractual cu Gaziantep!

Marius Șumudică și-a prelungit contractual cu Gaziantep

Marius Șumudică și-a prelungit contractual cu Gaziantep! După rezultatele din ultima perioadă, antrenorul i-a convins pe turci. I s-a oferit un contract până în 2021.

După cum anunța presa din Turcia de câteva zile, Marius Șumudică și-a prelungit înțelegerea cu turcii de la Gaziantep. Șefii clubului i-au oferit o înțelegere pentru încă 2 ani. Aceștia au fost mulțumiți de rezultatele obținute până acum, dar și de metodele de lucru ale românului. Șumudică a preluat echipa în vara lui 2019. Tehnicianul de 48 de ani a fost dorit în această perioadă de mai multe cluburi din Arabia Saudită.

”Contractele mi le fac fără să fiu disperat după clauze și în așa fel încât să pot pleca în condiții normale și pe o sumă decentă. Am avut oferta de a reveni în Golf, acum două săptămâni, dar nu am vrut. îmi place Turcia ca și campionat, suporteri, presă. Săptămâna trecută au venit bașkanii de la Gaziantep și mi-au propus un nou contract, în condiții financiare bune, așa că am acceptat. Mă simt și eu mândru, mai ales că sunt singurul antrenor român din primele trei ligi ale Turciei. Sigur, în liga a doua și a treia nu au voie străinii, așa e regula la ei”, a declarat Marius Șumudică.

S-a zvonit că Șumudică ar fi fost dorit la națională

Gaziantep se află în acest moment pe locul 10, cu 12 puncte, în prima Ligă din Turcia. În ultima partidă echipa lui Șumudică a făcut o figură frumoasă după ce a terminat la egalitate 1-1, cu liderul Antalyaspor.

„Un ziarist a scris că Gaziantep nu va rezista în Super Lig cu mine pe bancă. Sunt gata să fac un pariu. Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag! Nu mai antrenez niciodata! Dar, în cazul în care nu picam, să nu mai scrie, să renunțe. Aștept un răspuns”, a spus antrenorul la conferința de după meciul cu Antalyaspor.

De ceva vreme s-a zvonit că Marius Șumudică ar fi și pe lista celor de la FRF pentru a îl înlocuit pe selecționerul Cosmin Contra.

Citește și:Mario Iorgulescu a fost pus sub urmărire penală! Procurorii au mers la spital!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini