Redactia.ro
Home » Monden » Marius Ţeicu a împlinit 76 de ani. Durerea uriașă pe care o poartă în suflet marele compozitor

Marius Ţeicu a împlinit 76 de ani. Durerea uriașă pe care o poartă în suflet marele compozitor

Marius Ţeicu a împlinit 76 de ani! La ceas aniversar, ne aducem aminte de frumoasele cântece ale sale. Însă, puțini știu despre durerea uriașă pe care o poartă în suflet marele compozitor.

Muzica lui Marius Țeicu a încântat milioane de români, cărora le-a adus zâmbetul pe față. Ne aducem aminte cu drag de marele compozitor la ceas aniversar. Și chiar dacă îl știm mereu cu zâmbetul pe buze, iată durerea uriașă pe care o poartă în suflet.

Marius Ţeicu a împlinit 76 de ani

Marius Ţeicu a împlinit 76 de ani pe 9 mai. O bună parte din acești frumoși ani i-a dedicat muzicii. A scris mai bine de 500 de piese, iar unele dintre șlagăre se ascultă și astăzi.

Născut la Reşiţa, Marius Ţeicu a absolvit Liceul de muzică din Timişoara şi Academia de muzică din Bucureşti în 1968, secţia dirijat. Toată viața și-a dedicat-o muzicii, care i-a adus nenumărate bucurii. Pe lângă muzică, familia i-a adus întotdeauna optimismul, fiind un familist convins.

„Fiind un familist convins, întotdeauna în familie mi-am găsit liniştea şi bucuria de a trăi. Viaţa de familie mi-a dat această stare bună”, a spus el.

Durerea uriașă pe care o poartă în suflet Marius Țeicu

Tocmai aici a fost lovitura cea mai grea! Ca tată, Marius Ţeicu a primit cea mai cruntă veste: în 2017, Patricia, unica sa fiică, a murit. Tânăra a pierdut lupta cu o formă agresivă de leucemie.

Într-un interviul pentru Radio România, Marius Țeicu a vorbit despre despre durerea uriașă pe care o poartă în suflet: „În ultimul timp nu prea mai fac multe lucruri, pentru că am avut un necaz şi nu am mai compus de atunci”, a mărturisit compozitorul.

Marius Ţeicu şi soţia compozitorului, Rodica, au pierdut-o pentru totdeauna pe Patricia în luna august a anului 2017. Abia împlinise 41 de ani și a lăsat în urmă doi copii. Patricia era căsătorită cu actorul Adrian Rădulescu. Fiica lui Marius Țeicu a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie în 2015.

Și cu toate că suferinţa este imensă, marele compozitor vorbeşte rar despre durerea uriașă din sufletul său. Într-un interviu pentru Impact.ro, Marius Ţeicu a dezvăluit că nu poate depăşi pierderea.

„Nu am cum să uit aşa ceva. Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil. O mai visez, merg împreună cu soţia la cimitir, dar e o poveste foarte dură, greu de înfruntat”, a spus el.

Marius Țeicu a trecut greu prin pandemie

Cât despre această perioadă de pandemie, Marius Țeicu spune că a trecut greu și abia așteaptă să-și reia activitatea.

„Acum aştept să treacă pandemia ca să pot să îmi reiau activitatea. Am trecut greu prin această perioadă. Mi-a fost frică, acum m-am vaccinat. Sunt atent în continuare. Va trece o perioadă până când această frică va ieşi din noi”, a mai explicat marele compozitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: