Redactia.ro
Home » Sport » Martin Tudor, condus pe ultimul drum de foștii colegi

Martin Tudor, condus pe ultimul drum de foștii colegi

Martin Tudor, condus pe ultimul drum

Martin Tudor a fost condus pe ultimul drum de foștii săi colegi. Chiar dacă există reguli stricte impuse de starea de urgență, Rădoi, Falemi sau Aliuță au fost printre cei care au mers la înmormântare.

Fostul portar, Martin Tudor a fost înmormântat, vineri, în comuna Ștefănești (Vâlcea). Zeci de persoane au fost prezente pentru a-l conduce pe ultimul drum. Printre cei prezenți s-au numărat selecționerul Mirel Rădoi, Nana Falemi, Marian Aliuță, Daniel Oprița, Eugen Nae și Florentin Dumitru. Fanii au afișat un banner pe gardul școlii din localitate, în memoria fostului goalkeeper de la Steaua.

„Am fi vrut de al tău dor / Să mai strigăm o dată în cor/ Martin, Martin, Tudor, Tudor”, a fost mesajul scris de fani.

Martin Tudor a murit la doar 43 de ani

Lumea fotbalului a fost în șoc, luni, când s-a aflat că fostul portar al Stelei a murit la doar 43 de ani. Fostul goalkeeper avea probleme cardiace de ceva vreme. În 2019 suferise un preinfarct. Se afla în Turcia în cantonament cu Concordia Chiajna. Atunci a fost dus de urgență la spital. Luni nu a mai putut fi salvat. Se afla în bucătărie în casa prietenei sale. S-a ridicat de la masă și s-a prăbușit. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

“Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 şi 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Dorinel Munteanu, imediat după tragedie.

“Un caracter incredibil. Nu l-am auzit să supere pe nimeni ori să fie cineva supărat pe el. Iubit de toți jucătorii, antrenorii și, mai ales, suporterii Stelei”, a declarat, Sorin Paraschiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: