Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia agresorului din Hunedoara care a trântit la pământ un copil! Are probleme cu furia și vrea să meargă la un psihiatru

Mărturia agresorului din Hunedoara care a trântit la pământ un copil! Are probleme cu furia și vrea să meargă la un psihiatru

Bărbatul care a agresat doi copii într-un parc din Hunedoara a făcut primele declarații, mărturisind că regretă ce s-a întâmplat și a dat vina pe problemele sale cu nervii. 

Mărturia agresorului din Hunedoara

Bărbatul în vărstă de 29 de ani, pe numele său real, Alexandru Cobzaru, a fost reținut duminică, 7 februarie 2021, fiind acuzat de loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani și cu fiul concubinei sale, în vârstă de 7 ani.

Mărturia agresorului din Hunedoara care a trântit la pământ un copil! În timp ce era anchetat, agresorul a mărturisit că regreta că s-a întâmplat și își justifică comportamentul spunând că a fost foarte furios, având probleme de gestionare a furiei, au declarat surse apropiate anchetei pentru ziare.com.

Mai mult, sursele au declarat că motivul pentru care bărbatul l-ar fi agresat pe copilul de 13 ani a fost faptul că acesta l-ar fi lovit pe fiul său vitreg, în vârstă de 7 ani.

„A spus că era furios pentru că adolescentul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei și-a pierdut cumpătul. Erau niște conflicte mai vechi între cei doi copii”, a declarat o sursa din apropierea anchetei.

Mărturia agresorului din Hunedoara care a trântit la pământ un copil! De asemenea, sursa a declarat că după ce a fost reținut și dus la Poliție, bărbatul a regretat fapta și a început să plângă, spunând că ”este mereu furios și vrea să meargă la un psihiatru”. Agresorul ar fi crescut într-o familie săracă și este angajat ca muncitor în cadrul Primăriei Hunedoara, iar pe lângă copilul cu care era în parc și care este al concubinei sale dintr-o relație anterioară, mai are un copil și înca unul pe drum, concubina sa fiind însărcinată.

Care este stare copilului agresat

Alexandru Cobzaru urmează să fie propus pentru arestare preventivă. În ceea ce îl privește pe copilul de 13 ani pe care l-a trântit de pământ, acesta a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conștiență, conform tomografiei și investigațiilor efectuate de medicii de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seama, cu pierdere de conștiență și cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit Agerpres.

Mărturia agresorului din Hunedoara care a trântit la pământ un copil! Potrivit acestuia, băiatul este stabil și se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la sectia de Neurochirurgie, în funcție de evoluția sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: