Redactia.ro
Home » Știri » Cine este agresorul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil. Au apărut primele imagini cu acesta

Cine este agresorul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil. Au apărut primele imagini cu acesta

GALERIE FOTO (2)

Scena violentă dintr-un parc din Hunedoara, unde un individ a lovit brutal un copil de 13 ani și l-a lăsat inconștient la pământ, a revoltat o țară întreagă. Și consilierul vicepremierului Kelemen Hunor, Sebastian Bodu, a reacționat în urma imaginilor violente. Acesta a făcut publică poza de la contul de Facebook al agresorului.

Cine este agresorul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil. Au apărut primele imagini cu acesta

Bărbatul din Hunedoara care a agresat un copil de 13 ani, într-un parc, trântindu-l la pământ și lăsându-l inconștient, a revoltat o țară întreagă. Au apărut,deja, și primele imagini cu acesta. Sebastian Bodu, consilierul vicepremierului Kelemen Hunor, a făcut publică poza individului, de la profilul de facebook, transmite româniatv.net.

Sebastian Bodu l-a catalogat pe agresor drept ”animal” și crede va primi doar 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru fapta sa, care i-a cauzat o fractură la cap minorului.

„Acesta este animalul…scuze animalelor, că nici ele nu se comportă așa…care a aruncat un copil ca pe un buștean. De i-a crăpat capul și l-a lăsat inert pe jos. Parcă văd că, nefiind acuzat de vreo faptă de corupție, ia doar 3 ani cu suspendare. L.E. Copilul a fost transportat de la Deva la Timisoara, pentru investigații”, scrie Sebastian Bodu pe Facebook.

Foto: Captură Facebook

Consilierul vicepremierului Kelemen Hunor este de părere că bărbatul ar trebui judecat pentru tentativă de omor și nu pentru lovire.

”Bestia din Hunedoara ar trebui trimisă in judecată pentru tentativă de omor, nu pentru loviri. Oricum, o să-și dorească moartea acolo, că mulți dintre condamnați au copii (tagma care face legea e dea a hoților)” , a mai scris Sebastian Bodu, pe facebook.

Petițe pentru închisoare pe viață pentru agresor

Agresorul se numește Alexandru Cobzaru și are 29 de ani. Mai multe persoane s-au mobilizat și au inițiat o petiție, semnată de sute de persoane, care cer închisoare pe viață pentru individ. În momentul de față, minorul de 13 ani este la spital, unde primește îngrijirile medicale necesare, după ce a suferit o fractură craniană, în zona occipitală.

”Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Alexandru Cobzaru este cercetat penal, acum,  lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și violență în familie. Cazul este analizat și medicii legiști, iar dacă constată că minorului i-a fost pusă viața în pericol, bărbatul ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Cum a avut loc incindentul din parc

Întreaga întâmplarea a avut loc, duminică, într-un parc din Hunedoara. Copilul de 13 ani se certa cu un alt copil, de 7 ani. Atunci, Alexandru Cobzaru, tatăl copilului de 7 ani, a intervenit și l-a lovit extrem de dur pe copilul mai mare. L-a ridicat, apoi l-a trântit la pământ. Totodată, individul și-a lovit și propriul fiu, care are acum în dosar, rolul de victimă a violenței în familie. De altfel, în urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că Alexandru Cobzaru este unchiul copilului de 13 ani.

„Fiul tanarului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost si el lovit, a fost solicitat la sediul Politiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca si victima a violentei in familie, in prezenta reprezentantilor DGASPC. Celaalt minor (cel trantit la pamant) are 13 ani si a ramas internat, pentru investigatii mai amanuntite (se pare ca starea lui este buna). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neinsotit. Autorul nu figureaza cu antecedente penale si a fost retinut pentru 24 de ore„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: