Redactia.ro
Home » Monden » Mărturia soției lui Jean Gavril, după ce artistul a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express: „Am discutat acum. Este un tip mult prea…” FOTO

Mărturia soției lui Jean Gavril, după ce artistul a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express: „Am discutat acum. Este un tip mult prea…” FOTO

Mărturia soției lui Jean Gavril, după ce artistul a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express: „Am discutat acum. Este un tip mult prea...” FOTO

Iată mărturia soției lui Jean Gavril, după ce artistul a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express! Întreg evenimentul din cadrul competiției a creat controversă în mediul online.

Mărturia soției lui Jean Gavril, după ce artistul a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express

În urmă cu doar o seară, telespectatorii de la Antena 1 au stat cu sufletul la gură privind emisiunea „America Express – Drumul Aurului”,În episodul de ieri, Jean Gavril și Andreea Bălan s-au sărutat, motiv pentru care fanii lor au rămas extrem de surprinși, deoarece artistul este așteptat acasă de soția lui, Biancă. Cu toate acestea, partenera de viață a lui Jean Gavril a mărturisit că nu a fost deranjată de pupicul dintre cei doi. Există totuși, anumite aspecte pe care le-a discutat cu soțul ei în urma evenimentelor petrecute în cadrul competiției:

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui”, a precizat partenera cântărețului pe InstaStory.

Bianca Gavril: „S-au trezit toți pudicii mă”

Totodată, Bianca Gavril judecă asupru persoanele care nu pot înțelege divertismentul și crede că cei care au comentat negativ momentul dintre soțul ei și Andreea Bălan sunt pudici:

„Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este „O, nu! E grav, e grav!”. Ce aveți mă?”, a mai adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: