Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală și a lovit mașina autorităților după ce a consumat alcool: „Ei m-au căutat cu lovirea”

Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală și a lovit mașina autorităților după ce a consumat alcool: „Ei m-au căutat cu lovirea”

Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală după ce a consumat alcool. Cum se scuză pentru că a lovit frontal maşina autorităților: „Ei m-au căutat cu lovirea. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină"

Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală după ce a consumat alcool. Iată cum se scuză pentru că a lovit frontal maşina autorităților!

Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală după ce a consumat alcool

După o urmărire de film pe străzile capitalei, un tânăr s-a ciocnit frontal cu o mașină de poliție. Între timp, au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă care arată momentul impactului. S-a constatat că șoferul care fugea avea alcool în aerul expirat de 0,41 mg/l alcool pur.

Bărbatul a recunoscut că a încercat să scape de poliție pentru că a băut:

„Am luat 4 guri de Whiskey în timp ce conduceam, dar nu m-am drogat”, este mărturia halucinantă a acestuia. Am băut exact patru guri, mai pline aşa să spun. Dar cum? Aşa din 10 în 10 minute, când îmi dădea ăsta sticla. La volan.

Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun.

Impactul a fost 50 maşina de poliţie, 50 eu, frontal”, a spus şoferul urmărit de poliţie pentru Antena 3 CNN.

Cum se scuză pentru că a lovit frontal maşina autorităților

Bărbatul susține că a încercat să fugă de poliție de frică, deoarece băuse. Cosmin își amintește că într-o goană nebună cu poliția pe urmele lui, a trecut pe lângă trei semafoare roșii:

„Eram pe linia de tramvai şi în faţa mea a apărut o maşină de poliţie, a venit din stânga sau din dreapta, a venit exact pentru mine. Eu când am văzut-o, am vrut să fac stânga, să-i ocolesc, ei au făcut stânga după mine, am vrut să fac dreapta, să-i ocolesc, ei au făcut dreapta după mine şi ne-am lovit.

Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun.

Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină, dacă era baraj în faţă eu opream, nu intram în nicio maşină de poliţie deloc. Eu am vrut doar să scap”, a mai spus tânărul care a lovit frontal maşina de poliţie.

Unele fotografii arată că prietenul șoferului ar fi fost bătut de polițiști. Polițiștii așteaptă rezultatele analizelor INML, care vor confirma sau nu consumul de droguri la volan. Până în prezent, Brigada Rutieră nu a formulat nicio poziție cu privire la informațiile conform cărora polițiștii ar fi bătut pasagerul pe partea dreaptă a mașinii imediat după ciocnire.

 

@dinugabriel2♬ sunet original – Dinu Gabriel

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: