Redactia.ro
Home » Știri » Mărturisirea dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, la 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist. Ce face când nu-l vede nimeni

Mărturisirea dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, la 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist. Ce face când nu-l vede nimeni

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar sfârșitul fulgerător al artistului i-a șocat pe toți. Încă devastat de durere, cel ce i-a fost copil de suflet face public dezvăluiri emoționante, de după tragedie.

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, încă suferă amarnic din pricina dispariției regretatului artist.

Pe cei doi artiști i-a legat o prietenie frumoasă, de când avea 14 ani. Moartea fulgerătoare a lui Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în sufletul tânărului.

”M-am trezit fără cel mai mare sprijin, este din ce în ce mai greu, dar nu trebuie să mă las și trebuie să-l fac mândru (n.r. pe regretatul Petrică Mîțu Stoian). A fost singurul om care a girat pentru mine. Nu aș fi crezut. Noi eram foarte apropiați, am pierdut parte din familie și o parte din sufletul nostru. Toți am fost sfâșiați de această veste”, este mărturisirea cutremurătoare făcută de Alin Gabriel Matei la Teo Show.

Alin Gabriel Matei: “Am momente când nu mă vede nimeni…”

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că nici până în ziua de astăzi nu a putut accepta tragedia morții celui care i-a fost mentor și al treilea părinte.

După dispariția regretatului artist, Alin Gabriel Matei spune că și acum plânge și că nu trece o zi fără să îi pomenească numele, mai ales că Mîțu făcea parte din familia sa.

”Eu nici până în ziua de azi nu am reușit să accept că nu mai e. Că nu am plâns la TV a fost pentru că la TV oamenii nu vor să vadă că tu suferi, ai o imagine pe care ți-ai făcut-o, în afara scenei și în culise suntem și noi oameni.

Eu mai am momente în care mai plâng, dar acasă, unde nu mă vede nimeni. Acasă simt eu să mă descarc, mă simt în largul meu. Acolo îmi trag și seva și îmi dau frâu liber sentimentelor. Se vorbește zilnic despre el la mine acasă, pentru că vorbeam zilnic cu el”, a mai adăugat tânărul artist.

Alin Gabriel Matei, despre Petrică Mîțu Stoian: “Era aspru, nu era un om autosuficient, tindea spre perfecțiune”

Alin Gabriel Matei este acum mai hotărât ca niciodată să-l facă mândru pe Petrică Mîțu Stoian prin muzica sa.

”Părinții mei nu cred că au fost geloși, cred că au fost mândri că mă considera copilul lor de suflet. Cel mai important dar sunt sfaturile și tot ce am putut să învăț de la dumnealui, pentru că era un artist profesionist, mare, cu o experiență imensă și am reușit să acumulez foarte multe informații.

A fost un om în adevăratul sens al cuvântului. Era aspru și nu era un om autosiuficient, tindea spre perfecțiune. De când am legat relația asta de prietenie cu el și am văzut ce înseamnă să fii solist profesionist, mi-am dat seama că ce făceam eu înainte era pistol cu apă”, a completat fiul de suflet al regretatului Petrică Mîțu Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: