Redactia.ro
Home » Știri » „Mascaţii” s-au dus peste familia şoferului drogat de la 2 Mai şi peste prietenii acestuia. Ce este „Operațiunea Hidra”?

„Mascaţii” s-au dus peste familia şoferului drogat de la 2 Mai şi peste prietenii acestuia. Ce este „Operațiunea Hidra”?

vlad pascu

„Mascaţii” de la DIICOT au demarat „operaţiunea Hidra”. Ce este aceasta? Se traduce prin ample percheziții la adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea de vânzare/consum de droguri în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Familia lui Vlad Pascu, şoferul care a ucis 2 oameni la 2 Mai, este vizată de percheziții. Tânărul drogat care a intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni, pe șoseaua din stațiunea 2 Mai, lăsând în urma sa doi morți.

Prietenii lui Pascu de pe litoral, verificaţi

Patru prieteni ai lui Vlad Pascu – șoferul care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai după ce a consumat droguri – sunt verificați, într-o operațiune anti-drog. Joi dimineață, polițiștii și procurorii DIICOT fac 11 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.

Şoferul ucigaş de la 2 Mai şi amicii lui au fost văzuţi în noaptea accidentului din stațiunea 2 Mai, potrivit surselor citate. Vizată e și mama lui Vlad Pascu, din casa căreia au fost ridicate documente care indică faptul că ar fi încercat să influențeze martorii, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu.

Până la această oră au fost ridicat importante cantități de droguri. Rețeaua distribuia droguri în cantități mici, cocaina cu grad ridicat de puritate se vindea cu 100 de euro gramul.

Sunt căutaţi dealerii de droguri

Surse din anchetă spun că cei vizați de percheziții ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu potențial financiar ridicat, conform Digi24.

Polițiștii vor pune în executare 3 mandate de aducere, precum și mai multe citații, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la sediul DIICOT București.

Cercetările procurorilor se concentrează pe trafic intern de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: