Redactia.ro
Home » Știri » Mașina unei românce a fost spartă în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Turista trage un semnal de alarmă

Mașina unei românce a fost spartă în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Turista trage un semnal de alarmă

Recent, o româncă a avut parte de o experiență neplăcută chiar în vacanță. Turista se afla în concediu în Grecia când i-a fost spartă mașina. Bineînțeles, hoții au plecat cu tot ce au găsit acolo, mai ales portofelul. Acum, femeia face apel la conaționalii săi care s-ar putea afla în aceeași zonă să o anunțe dacă descoperă cumva, din întâmplare portofelul ei. Asta, pentru că, de obicei, după ce golesc de bani, hoții aruncă portofelele cu tot cu actele victimei.

Mașina unei românce a fost spartă în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Turista trage un semnal de alarmă

„Ieri ne-au spart mașina în Piraeus, față în față cu Hotel Cavo ‘Doro. Dacă găsește cineva un portofel roz Guess cu acte, vă rog contactați-mă. Mulțumesc”, este mesajul postat de româncă pe grupul de Facebook „Forum Grecia”.

De asemenea, turista a spus că a cerut ajutorul Poliției. Acum, aceasta speră să-și găsească măcar actele. Portofelul cu tot cu bani și acte se afla în mașină, a mai povestit turista. Se pare că hoții nu s-au sfiit să dea spargerea în plină zi. „Era zi și nu era la vedere. Am avut alte viziuni spre oamenii de aici Dar se pare că m-am înșelat”, a adăugat femeia.

Se pare că nu este singurul caz. O altă turistă, tot româncă, a povestit că și ea a pățit la fel în Grecia. „Chestia este că nu sunt grecii care fac așa ceva. Sunt atâția acolo, albanezi, multe specii care se ocupă numai cu asta. Și eu am pățit. Am coborât din camion și pe cealaltă parte au intrat și mi-au luat tot, telefonul, poșeta.”

De asemenea, un alt turist care a căzut victimă hoților a sfătuit-o pe turista româncă să caute portofelul în apropiere. „Căutați la tomberoanele de gunoi din apropiere. Primul lucru pe care îl aruncă, după ce iau toți banii, sunt actele. Suntem pățiți”, a scris altcineva la postarea turistei de pe grupul de Facebook „Forum Grecia”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: