Redactia.ro
Home » Știri » Mașini ANAF: ce autoturisme sunt scoase la licitație de Fisc în luna februarie 2021

Mașini ANAF: ce autoturisme sunt scoase la licitație de Fisc în luna februarie 2021

Mașini ANAF februarie

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) încearcă să recupereze prejudiciile prin vânzarea diferitelor bunuri obținute de infractori în mod ilicit. Astfel, ANAF vinde o serie de mașini la un preț mai mic, dar care să nu depășească mai puțin de 50 % din prețul stabilit de evaluator.

Mașini scose la licitație de ANAF. Ce autoturism poți să îți cumperi

ANAF scoate la vânzare mai multe autoturisme în luna februarie a acestui an. Prețurile sunt destul de mici, mai ales în comparație cu prețurile de vânzare de pe alte platforme. Cel mai ieftin autoturism pe care poți să îl iei costă undeva la 3.000 de lei. Cel mai scump este un Mercedes-Benz de de 49.927 lei.

Februarie 2021. Mașini scoase la vânzare de ANAF în Timișoara

În Timișoara, cei de la ANAF pun la vânzare o mașină Mitsubishi. Aceasta nu este ieftină deloc, dar este un an nou de fabricație, așa că prețul este de înțeles.

„Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timisoara – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara: scoate la licitație în ziua de 23 februarie, ora 11, în localitatea Deva, un autoturism Mitsubishi Outlander, an fabricaţie 2013, 2268 centimetri cubi, 174.664 kilometri, tracţiune integrala. Preţul de evaluare sau de pornire al licitaţiei, exclusiv TVA (lei) – 60.320 lei”, anunță ANAF.

Mașini scoase la vânzare de ANAF în Rm. Vâlcea

Și în Râmnicu Vâlcea sunt scoase mai multe mașini la vânzare. Este vorba despre cea mai ieftină mașină ce poate fi achiziționată de la ANAF luna aceasta, un Renault Twingo de 2.400 de lei. Tot aici se vinde și un BMW.

„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vâlcea, scoate la licitație în ziua de 18 februarie 2021, ora 12.00, în localitatea Rm. Vâlcea, un autoturism Renault Twingo, 1149 centimetri cubi, motorizare pe benzină, culoare negru, an fabricatie 2002, stare fizică satisfăcătoare, cu preţul de evaluare/pornire al licitaţiei exclusiv TVA de 2400 lei.

„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vâlcea, scoate la licitație în ziua de 18 februarie, ora 12.00, în localitatea Rm. Vâlcea, un autoturism BMW 320D, an fabricaţie 2004, 1995 centimetri cubi, motorină, culoare gri, stare fizică bună, cu preţul de evaluare/pornire al licitaţiei exclusiv TVA de 12.200 lei”, se arată în anuțul ANAF.

Mașini scoase la vânzare de ANAF în Turnu Măgurele

În Turnu Măgurele este pusă la vânzare cea mai scumpă mașină din această lună. Este vorba despre un Mercedes-Benz E220 CDI, care costă aproape 50.000 de lei.

„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman, scoate la licitație în ziua de 23 februarie, ora 11, în localitatea Turnu-Măgurele, un autoturism Mercedes-Benz E220 CDI, motorizare diesel, preț de pornire, exclusiv TVA, de 49.927 lei. Totodată, se mai scoate la licitație un autoturism Mercedes-Benz C200 CDI, motorizare diesel, preț de pornire, exclusiv TVA, de 29.695 lei”, a anunțat ANAF.

Mașini scoase la vânzare de ANAF în Hunedoara

În Hunedoata se scoate la vânzare o singură mașină.

„Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timisoara – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara, scoate la licitație în ziua de 25 luna februarie anul 2021, ora 11.00, în Municipiul Deva, un autoturism Renault Kangoo, fabricat în anul 2004, cu motor pe benzină, capacitate cilindrică de 1.149 cmc, aproximativ 320.000 km. Preţul de evaluare sau de pornire al licitaţiei, exclusiv TVA (lei) – 4.226 lei”, a transmis ANAF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: