Redactia.ro
Home » Știri » Măsurile propuse de Marcel Vela pentru a controla clanurile interlope. Declarații de ultimă oră

Măsurile propuse de Marcel Vela pentru a controla clanurile interlope. Declarații de ultimă oră

Marcel Vela

Marcel Vela, ministrul de Interne, a susținut vineri o declarație de presă la sediul MAI, împreună cu chestorul șef de poliție Bogdan Despescu, dar și directorul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, chestor de poliție Alexandru Scurtu. Subiectul conferinței de presă au fost clanurile de interlopi și destructurarea acestora.

Ministrul Marcel Vela, declarații despre clanurile de interlopi

Coferința de presă susținută de acești oficiali vin în contextul în care în țara noastră a izbucnit un scandal între două clanuri de interlopi, după ce liderul clanului Duduianu a fost ucis prin înjunghiere.

Autoritățile sunt în alertă pentru că au existat mai multe amenințări cu moartea în spațiul public, după uciderea lui Emi Pian, un interlop temut din București. În cadrul conferinței de presă, ministrul a anunțat că vor exista percheziții în ceea ce privește „persoanele certate cu legea”, făcând referire la interlopi.

Ministrul de Interne a atras atenția asupra faptului că nu există toleranță față de infractori, iar de acum înainte structurile specifice vor acționa pentru a destructura aceste rețele.

Marcel Vela: Nu există toleranță pentru criminalitate

”Avem planuri comune de acțiune cu alte instituții, țintite pe grupurile infracționale. Cetățenii onești ai acestei țări nu trebuie să se teamă. Suntem o țară sigură în ceea ce privește ordinea publică. Încă de la începutul mandatului, am susținut vehement că am toleranță zero la încălcarea legii.

Guvernul face eforturi mari ca în această perioadă să asigure mijloace tehnice, dar și contextul legislativ ca legea să fie respectată, pe stradă, în case și în întreaga Românie.

Ne dorim cu toții o țară normală în care să ne creștem copiii în siguranță, în care să nu ne fie frică să ieșim pe stradă”, a spus Marcel Vela, vineri, într-o conferință de presă.

Mai mult decât atât, Marcel Vela a transmis un mesaj pentru interlopi și pentru toți cei care încalcă legea:  ”Am un mesaj foarte clar pentru clanuri, interlopi și răufăcători: Suntem cu ochii pe voi!”, a spus șeful MAI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: