Redactia.ro
Home » Homepage » Maternitatea Bucur din Capitală va prelua doar gravide infectate cu noul coronavirus

Maternitatea Bucur din Capitală va prelua doar gravide infectate cu noul coronavirus

maternitatea bucur

Maternitatea Bucur din București va preluat doar cazuri ale  femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obișnuit, toate pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unități similare din București. De asemenea, urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte maternități.

Conducerea Ministerului Sănătății și  cea a Comisiei de Obstetrică- Ginecologie a MS  au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan să devină maternitate exclusivă pentru femeile cu coronavirus.

Spitalul Colentina a devenit spital pentru pacienți cu COVID 19

Reamintim că, în cursul zilei de ieri Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat ca unitate medicală unde vor fi  tratate infecțiile cu noul COVID-19, după ce toți pacienții din această unitate medicală vor fi externați sau transferați în alte unități, după caz.

România a înregistrat 184 de cazuri de coronavirus, cu 16 noi cazuri confirmate în această dimineață, potrivit celui mai recent bilanț al autorităților. 16 pacienți au fost declarați vindecați și alți 3 urmează să fie externați astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: