Redactia.ro
Home » Știri » Mătuşa Mădălinei, fetiţa dispărută și căutată de FBI în Statele Unite, a refăcut filmul tragicei dispariției. De ce a declarat mama lipsa fetei după 3 săptămâni

Mătuşa Mădălinei, fetiţa dispărută și căutată de FBI în Statele Unite, a refăcut filmul tragicei dispariției. De ce a declarat mama lipsa fetei după 3 săptămâni

GALERIE FOTO (3) Mătuşa Mădălinei, fetiţa dispărută și căutată de FBI în Statele Unite, a refăcut filmul tragicei dispariției. De ce a declarat mama lipsa fetei după 3 săptămâni

Mătuşa Mădălinei, fetiţa dispărută și căutată de FBI în Statele Unite, a refăcut filmul tragicei dispariției. Iată de ce a declarat mama lipsa fetei după 3 săptămâni și ce spun autoritățile!

Mădălina Cojocari a dispărut pe 23 noiembrie și a fost raportată pe 15 decembrie

Diana Cojocari, mama Mădălinei, fetița de 11 ani dispărută din orașul american Cornelius a ajuns la capătul puterilor!

Madalina a fost dată dispărută pe 15 decembrie, deși nu fusese văzută cu trei săptămâni înainte, 23 noiembrie, motiv pentru care părinții au fost arestați și sunt acum anchetați. Cei doi au fost amândoi acuzați de omisiunea de a raporta un copil ca fiind dispărut către forțele de ordine.

S-a fixat şi o cauţiune pentru eliberarea celor doi sub supravghere electronică, 100 de mii de dolari pentru tatăl vitreg şi 250 de mii de dolari pentru Diana Cojocari.

Autoritățile sunt de părere că părinții Mădălinei Cojocari ascund „în mod clar” informații despre dispariția acesteia.

Căpitanul Jennifer Thompson, din cadrul Departamentului de Poliție din Cornelius, i-a acuzat marți pe Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, și pe soțul ei, Christopher Palmiter, în vârstă de 60 de ani, că nu au dezvăluit tot ceea ce știu despre dispariția elevei de clasa a șasea, care a fost dată dispărută la trei săptămâni după ce a fost văzută ultima dată.

„Acesta este un caz grav al unui copil ai cărui părinți în mod clar nu ne spun tot ceea ce știu”, a declarat Thompson într-o actualizare video a anchetei, potrivit nypost.com.

Potrivit documentelor judiciare apărute săptămâna trecută, mama Madalinei a declarat poliției că „a crezut că soțul ei și-a pus familia în pericol”.

De ce a declarat mama lipsa fetei după 3 săptămâni

Într-o declarație sub jurământ obținută de Queen City News, Diana Cojocari le-a spus detectivilor că pe 23 noiembrie, noaptea în care susține că și-a văzut ultima dată fiica în vârstă de 11 ani, soțul s-a certat cu ea, iar acesta a plecat cu mașina pentru a sta cu familia în Michigan.

Diana Cojocari a spus că a văzut-o ultima dată pe Mădălina mergând în camera ei la ora 10 seara. În dimineața următoare, s-a dus să o verifice pe Madalina și și-a dat seama că nu era acasă, dar a așteptat trei zile pentru a-i spune soțului ei despre dispariția copilului.

Mama fetiței susține că soțul ei, Christopher Palmiter, și-a pus familia „în pericol” și a plecat în noaptea în care Madalina a fost văzută ultima dată acasă.

Poliția „a întrebat-o pe Diana de ce nu a raportat dispariția Madalinei până la jumătatea lunii decembrie”, iar ea „a declarat că era îngrijorată că ar putea începe un „conflict” între ea și Christopher, soțul ei”, au scris oficialii în declarația sub jurământ.

Căpitanul Jennifer Thompson, de la Departamentul de Poliție din Cornelius, a declarat că oficialii de la școala Mădălinei au încercat în repetate rânduri să contacteze familia ei pentru a întreba despre absențele ei. Dar abia pe 15 decembrie Diana a mers la școală pentru a-și raporta fiica ca fiind dispărută.

FBI și Biroul de Investigații al statului Carolina de Nord s-au alăturat căutării fetei dispărute, care a ajuns să implice sute de ofițeri și agenți.

Thompson a declarat că Sute de agenţi, detectivi, analişti şi alte echipe au căutat peste tot. Anchetatorii au dezvoltat şi urmărit peste 250 de piste, care au depăşit graniţele Carolinei de Nord şi alte Statelor Unite. Am intervievat sute de oameni în Carolina de Nord, alte state şi pe tot globul. Am mers în 245 de case, mai ales în comunitatea unde locuia Mădălina”, conform sursei citate mai sus. 

Săptămâna trecută, FBI a făcut publice imagini video cu Madalina coborând dintr-un autobuz școlar pe 21 noiembrie, subliniind că aceasta a fost ultima apariție confirmată a fetei, cu două zile înainte ca mama ei să afirme că a văzut-o ultima dată.

Mătuşa Mădălinei a refăcut filmul tragicei dispariției

Mătușa Mădălinei a oferit detalii uimitoare din cadrul dispariției Mădălinei. Aceasta a reușit să o convingă pe mama fetei să apeleze la autorități, în ciuda faptului că se temea de soțul ei, deoarece viața micuței este mai importantă decât frica de partener. Diana Cojocari i-ar fi povestit surorii ei că se simțea în permanență urmărită și că teama o învăluise, motiv pentru care nu a raportat dispariția li a încercat să o găsească singură pe Mădălina:

Mi-a spus că s-a trezit de dimineață cu o stare de greață, de vomă, de amețeli, de durere foarte mare de cap și primul lucru care l-a făcut a mers în camera fetei să vadă unde e fata și dacă ea se simte bine și când a mers în cameră a văzut că acolo nu e nimeni.

A căutat-o ea non stop, zi și noapte, cum a putut, de una singură. Ea avea toată nădejdea și șansele să o găsească ea prin cartiere, prin toată zona unde ei locuiesc.

Cam cu o zi înainte să fie închisă, pe 13-14 decembrie. Mi-a spus că nu e fata și că îi pare foarte rău de cele întâmplate și că dorința ei cea mare să revină fata ei și să o vadă și nu știu, să fie totul bine. Presupune că el, dar cu o mare frică îmi spunea toate momentele astea cu o frică față de el, nu știu, și probabil din înțelesele mele când ea spunea despre el, foarte tare se temea de ceea ce spune. Nu voia să îl învinuiască pe el cumva. I-am spus zic „Diana dacă e vorba de copilul tău nu poți să stai tu să o cauți, că America e mare, acționează, du-te, fă ceva”, a povestit femeia pentru Antena3 CNN.

 

Sursa foto: fox7austin.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: