Redactia.ro
Home » Monden » Maximilian Toader, mesaje de dincolo de la Marcel Toader: ”Am rămas blocat și nu mi-am dat seama”

Maximilian Toader, mesaje de dincolo de la Marcel Toader: ”Am rămas blocat și nu mi-am dat seama”

Maximilian Toader, mesaje de dincolo de la Marcel Toader. Fiul lui Marcel Toader este și acum marcat de moartea tatălui său, care la început de an ar fi împlinit 58 de ani. Maximilian Toader a dezvăluit cum tatăl său îi trimite mesaje de dincolo.

Maximilian Toader, mesaje de dincolo de la Marcel Toader

Maximilian Toader, mesaje de dincolo de la Marcel Toader. Fiul lui Marcel Toader, Maximilian Toader, a dezvăluit din experiențele paranormalului legate de decesul tatălui. Marcel Toader i-ar fi trimis mesaje de dincolo, transmite Spynews.

Ziua în care tatăl său ar fi împlinit 58 de ani este una extrem de tristă pentru Maximilian Toader. Acesta l-ar fi sărbătorit în aceste zile pe cel care l-a crescut, însă, acum nu îi mai poate spune ”La mulți ani!”, decât doar în gând. Tânărul povestește cum l-a visat pe tatăl său.

„Rămâne o zi tristă pentru mine pentru că mereu o sărbătoream.. E greu să nu am pe cine să sun și să îi zic „la mulți ani”. L-am visat de două ori de când a murit. Odată l-am visat fiind pe un câmp, vorbind cu mama mea și spunând că în sfârșit se simte eliberat. Eu nu credeam in vise, dar am început să cred”, a dezvăluit Maximilian Toader, într-un interviu la Antena Stars.

De altfel, în noaptea când Marcel Toader și-a dat ultima suflare, Maximilian a simțit un fior rece care parcă l-a ținut în loc.

„Iar încă o chestie foarte ciudată a fost în prima seară, când eram șocat. Mă uitam pe pereți și am simțit un vânt rece intrând în apartamentul meu. Și am rămas blocat și nu mi-am dat seama când au trecut 5 ore, din momentul în care am simțit fiorul, până când dimineață. Nu mi-am dat seama. În noaptea in care a murit s-a întâmplat”, a mai povestit tânărul.

De ce a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit în anul 2019, din cauza unui infarct, pe care l-a făcut la masă. El a mai avut înainte un preinfarct. Este cunoscut în lumea publică ca fost om de afaceri și fost sportiv. A avut șase căsnicii și toate au rezultat cu divorțuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: