Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mecanicii unui service au refuzat să se apropie de mașina unui client! Ce au găsit în ea este șocant

Mecanicii unui service au refuzat să se apropie de mașina unui client! Ce au găsit în ea este șocant

GALERIE FOTO (2) Mecanicii unui service au refuzat să se apropie de mașina unui client! Ce au găsit în ea este șocant

Mecanicii unui service au refuzat categoric să se apropie de mașina unui client. Când au văzut ce se afla în autoturism au rămas absolut șocați.

Mecanicii unui service au refuzat să se apropie de mașina unui client! Ce au găsit în ea este șocant

Mecanicii unui service din Marea Britanie au refuzat să efectueze inspecția anuală obligatorie a unui autoturism. În momentul în care clientul a le-a lăsat mașina aceștia au fost șocați să intre în ea.

Potrivit informațiilor transmise se o publicație locală, mecanicii au refuzat să se apropie de mașină pentru că aceasta era prea murdară. Deși văd zeci de mașini zilnic, se pare că aceasta era peste tot ceea ce văzuseră până acum.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare de unul dintre mecanici se vede că mașina era plină cu haine, gunoaie, resturi de mâncare și pungi cu tutun. Acesta a scris că nu a vrut să se atingă de mașină, de teama că ar putea lua vreo boală, potrivit stirileprotv.ro.

Mecanicii unui service au refuzat să se apropie de mașina unui client! Ce au găsit în ea este șocant

”Am refuzat de la început să testez mașina, iar clientul a râs și a plecat, crezând că glumesc. Pentru prețul unei inspecții nu merită să iau vreo boală din chestia asta”, a scris mecanicul, potrivit Lad Bible.

Toate mașinile din Marea Britanie trebuie să treacă MOT – inspecția anuală impusă de Ministerul Transporturilor încă din 1960. Autoturismele sunt supuse unor teste de siguranță și pentru a vedea dacă acestea corespund din punct de vedere tehnic pentru a circula pe șosele. De asemenea sunt verificate și emisiile. Mașinile care nu trec testul nu pot circula pe șoselele din Regatul Unit.

Amenzi usturătoare pentru cei care nu-și curăță roțile mașinilor

Amenzile pentru cei care nu-și curăță roțile de la mașină pot ajunge chiar și la 1.500 lei. Un șofer din Galați a fost amendat de autorități după ce s-a urcat la volanul unei mașini cu roțile murdare de noroi.

Nu foarte multă lume știe că acest lucru nu este permis la noi în țară. Nerespectarea acestei reguli poate costa până la 2000 de lei. Șoferul a ignorat regulile și a pornit pe șosele cu roțile pline de noroi.

”Poliţia Locală a demarat un plan de măsuri privind curăţenia la nivelul municipiului Galaţi şi iată că sancţionăm şi societăţile comerciale, dar şi conducătorii auto care nu au grijă să-şi cureţe pneurile la ieşirea din şantier”, a explicat Aurelia Matei, purtător de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Ceea ce mulți șoferi nu știu, este că această regulă este în vigoare în mai multe locuri din țară, amenzile din Sectorul 2, București, de exemplu, ajungând și la 4.000 de lei. Noroiul lăsat în urmă de maşini e periculos pentru alte vehicule care ar putea derapa. Puţine firme respectă însă legea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: