Redactia.ro
Home » Știri » Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății. Multă lume le consumă

Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății. Multă lume le consumă

Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății.

Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății. Potrivit experților, persoanele care cumpără aceste medicamente ar trebui să știe că își pun viața în pericol. Despre ce pastile este vorba?

Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății. Multă lume le consumă

Medicamentul care poate avea efectul invers asupra sănătății. În aceste timpuri, dietele și curele de slăbire au devenit foarte importante pentru persoanele care își doresc să aibă un corp perfect. De multe ori, femeile apelează la metode deloc recomandate pentru a slăbit cât mai repede. Experții sunt de părere că aceste persoane ar trebui să nu ia decizii pripite și să nu consume orice detoxifiant, pentru că unele le poate pune viața în pericol.

Potrivit acestora, dacă un supliment este etichetat ca fiind o soluție de ”curățare”, cu siguranță acesta pune organismul în pericol, pentru că nu se știe ce substanțe elimină din organism. „Orice supliment care se presupune că vă curăță corpul, elimină, de asemenea și substanțe nutritive importante.Acești nutrienți și enzime vă ajută corpul să lucreze eficient, să vă proceseze alimentele și să vă asigure că metabolismul funcționează fără probleme”, avertizează medicul nutriționist Melissa Mitri.

Conform specilistului, în momentul în care se consumă acest supliment de detoxifiere, acesta nu curăță corpul de toxinele rele, ci elimină și mineralele și substanțele nutritive de care are nevoie. Suplimentele de detoxifiere pun în pericol echilibrul delicat al corpului, iar acest lucru îngreunează absorbția nutrienților necesari. „Fie că faceți o curățare timp de 2 zile sau 2 săptămâni, asta vă poate epuiza organismul de ceea ce are nevoie. De asemenea, poate distruge metabolismul, deoarece la o cantitate atât de scăzută de calorii, organismul poate crede că îl înfometezi”, avertizează Mitri.

În momentul în care organismul detectează acest lucru, încearcă să se protejeze și ține de fiecare gram din greutatea pe care o persoană o are.”Acest lucru poate îngreuna pierderea în greutate când ieșiți din cura de detoxifiere”, avertizează Mitri.

Detoxifierea este un program periculos

Detoxifierea este asociată nejustificat unor tratamente lipsite de studii de specialitate, care au influențat opinia oamenilor de rând. Ceea ce oamenii nu știu este faptul că funcția principală a colonului este de a înlătura deșeurile pe cont propriu. Există multe medicamente care se oferă doar pe bază de prescripție medicală, dar sunt altele care se vând fără niciun fel de întrebări, iar acestea le pot pune în pericol viețile oamenilor.

Mihaela Bilic, medic specialist în nutriție, este de părere că organismul trebuie să mănânce cât mai puțin. “Ritmul meselor, daca vrem sa ne crutam sistemul digestiv si sa ne crestem inunitatea, este de 2 mese pe zi. Iar intre ele doar lichide. Dar cand zic lichide nu ma refer la sucul de fructe pentru ca acesta solcita excesiv ficatul. Fructoza din fructe e metabolizata doar la nivel hepatic si poate duce la o problema de ficat gras si cresteri de colesterol prin exces de fructe.”

De asemenea, doctorul Ion Daniel susține că alături de ficat,la detoxifiere participă și rinichii, pielea și plămânii. “Recomandarile dieteticienilor este sa ne ridicam de la masa cu o usoara senzatie de foame, sa nu ajungem la nivel acela de satietate completa si asta de fiecare data.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: