Redactia.ro
Home » Știri » Medicii din China îi avertizează pe europeni în legătură cu greșelile pe care le-au făcut în criza de coronavirus

Medicii din China îi avertizează pe europeni în legătură cu greșelile pe care le-au făcut în criza de coronavirus

Medicii din China îi avertizează pe europeni în legătură cu greșelile pe care le-au făcut în criza de coronavirus

Criza de coronavirus a lovit întreaga lume printr-o pandemie pe care nimeni nu o aștepta la început de 2020. Întreaga populație a planetei a trebuit să își adapteze activitățile obișnuite, în funcție de deciziile autoritățile din țările lor. Cu siguranță, cel mai afectat segment este cel compus din medici, oameni care lucrează acum zi și noapte pentru siguranța semenilor lor.

Am urmărit, încă de la începutul pandemiei, cum medicii din China luau decizii și măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului. Cum se construiește un spital în China în 10 zile VIDEO

Apoi, medicii au început să cedeze fizic și psihic în fața neputinței de a învinge virusul. Două luni mai târziu, specialiștii din Wuhan se pot bucura de rezultate pozitive în tratarea bolnavilor de coronavirus. Totuși, dacă nu ar fi fost făcute anumite greșeli la începutul epidemiei, ar fi fost mai puțini afectați.

Criza de coronavirus. Greșelile făcute de medicii din China se repetă în Europa

Medicii chinezi au emis un avertisment către cadrele medicale din Europa. Ei semnaleaă faptul că lipsa de echipament protector pentru medici și asistente va duce la răspândirea virusului. În Wuhan, foarte târziu s-au luat măsuri pentru a folosi echipamente de protecție, drept urmare, în doar câteva săptămâni, au existat și cazuri de medici infectați. În China, cel puțin 46 de medici au murit din cauza coronavirusului.

„Colegii noştri europeni contractează boala în practica lor zilnică, iar proporţia este destul de similară cu situaţia anterioară din Wuhan”, a spus Wu Dong, profesor de gastro-enterologie la Spitalul Medical Peking Union, anunță MEDIAFAX.

Situația este gravă în multe țări, din Italia până în SUA, țările duc lipsă de materiale medicale de protecție. La acest moment, este un deficit de măști de protecție în spitale, în timp ce medicii și asistentele se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de pacienți infectați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: