Redactia.ro
Home » Știri » Medicul Cătălin Cârstoiu, scos din cursa pentru Primăria Capitalei. Firea și Burduja sunt candidații PSD și PNL pentru alegerile locale

Medicul Cătălin Cârstoiu, scos din cursa pentru Primăria Capitalei. Firea și Burduja sunt candidații PSD și PNL pentru alegerile locale

Liderii PSD și PNL au ajuns la un consens în ceea ce privește alegerile pentru Primăria Bucureștiului, hotărând să meargă pe drumuri separate în cursa electorală.

Informațiile furnizate de sursele Antena 3 CNN arată că decizia a fost luată în cadrul unei ședințe maraton ce a durat aproximativ 16 ore, desfășurată în cursul nopții trecute.

Firea și Burduja candidează la Primăria |Capitalei

În urma deliberărilor, coaliția a stabilit că PNL și PSD vor prezenta candidați separați în alegerile locale din 2024 pentru funcția de primar general al Capitalei și au decis să renunțe la susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu. Potrivit surselor, această mișcare strategică are ca scop maximizarea electoratelor celor două partide, Gabriela Firea fiind desemnată ca reprezentant al PSD, în timp ce Sebastian Burduja va candida pentru PNL.

Deși vor exista doi candidați diferiți, se pare că atmosfera campaniei electorale va fi una constructivă, cu accentul pus pe prezentarea soluțiilor pentru problemele capitalei. Este important de subliniat că cei doi aspiranți la funcția de primar nu vor intra în dispute sau atacuri reciproce, ci vor adopta o abordare centrată pe dezvoltarea orașului.

În ceea ce privește candidații pentru sectoarele municipiului București și listele de consilii locale, acestea rămân comune, o strategie similară fiind aplicată și în alte orașe, precum Bacău și Brașov, conform informațiilor furnizate de sursele menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: