Redactia.ro
Home » Stil de viață » Medicul Monica Pop atrage atenția asupra reclamelor fake: „Nu cumva să folosiţi!Vă pot face mult rău”

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra reclamelor fake: „Nu cumva să folosiţi!Vă pot face mult rău”

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra reclamelor fake

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra reclamelor fake. Fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București le-a recomandat oamenilor să nu mai aibă încredere în reclamele cu numele ei, pentru că acestea sunt fake. Mai mult, doctorul Monica Pop ne sfătuiește să nu folosim produsele pentru că ne pot face rău.

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra reclamelor fake: „Nu cumva să folosiţi!Vă pot face mult rău”

Celebrul medic de Oftalmologie, Dr. Monica Pop a atras atenția asupra reclamelor care îi poartă numele. Specialistul a declarat că acestea sunt fake și le-a recomandat oamenilor să nu folosească produsele. De asemenea, renumitul medic asigură că nu este protagonista acestor reclame și sfătuiește persoanele care au cumpărat acele produse să reclame la Poliție. Monica Pop spune să nu comandăm produsele care apar în reclame și par a fi recomandate de ea, pentru că este fals, și acele produse pot face rău.

„Mare atenţie!!!♣︎Rog pe toţi cei care vedeţi reclame, interviuri, cu numele meu, să ştiţi că toate sunt fake şi nu ezitaţi să-i raportaţi şi să faceţi reclamaţie la Poliţie pentru înşelătorie!Nu-i lăsaţi pe nemernici să-şi bată joc de sănătatea, dar şi de slăbiciunea şi naivitatea oamenilor! Nu cumva să comandaţi şi să folosiţi! Vă pot face mult rău, uneori ireversibil!”, a atras atenţia dr. Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Monica Pop: „Cum poate cineva crede că se poate vindeca de cataractă, de glaucom și de alte boli cu…”

De asemenea, medicul Monica Pop mai trage un semnal de alarmă în ceea ce privește reclamele false la diferite produse oftalmologice sau de slăbit promovate pe Facebook, cu ajutorul numelui său. Specialistul avertizează că nu a oferit niciodată un interviu despre așa ceva, iar persoanele care folosesc aceste produse ar putea avea probleme de sănătate. „Nu am făcut nicio reclamă la OCULAX (nici nu am auzit de el, am aflat de pe Facebook de această altă mare escrocherie), nici la nimic de slăbit, o altă mare escrocherie! Credeți-mă, niciodată!Niciodată nu am dat vreun interviu despre așa ceva! Nici de Oculax, nici de Keto-Diet și derivate, am aflat despre ele de pe Facebook.

Totul e imaginat de niște escroci nemernici care folosesc numele meu pentru a înșela persoane credule și bolnave! Cum poate cineva crede că se poate vindeca de cataractă, de glaucom și de alte boli cu Oculax? E o mare inepție! Și poate avea grave urmări, până chiar la pierderea vederii!De ce își bat joc acești nenorociți de suferințele oamenilor? De ce poate promova facebook lucruri fărăr a le verifica înainte?”, este semnalul de alarmă tras de medicul oftalmolog.

Totodată, Monica Pop avertizează oamenii cu privire la leacurile băbești folosite de unele persoane pentru tratarea ochilor. „Vă rog, pe toţi cei care citiți această avertizare, daţi mai departe pentru a preveni o eventuală nenorocire. Așa-zisul tratament al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substanțe, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!”, spune medicul oftalmolog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: