Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle a postat câteva imagini cu Archie, fiul său și al Prințului Harry. Micuțul a crescut mult de la ultima sa apariție

Meghan Markle a postat câteva imagini cu Archie, fiul său și al Prințului Harry. Micuțul a crescut mult de la ultima sa apariție

GALERIE FOTO (4) Meghan Markle a postat câteva imagini cu Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au ales să trăiască departe de camerele de luat vederi și publicațiile internaționale, dar acest lucru nu a afectat deloc simpatia pe care publicul o simte pentru ei. Fiecare apariție a lor în mediul public este foarte apreciată, oamenii continuând să-i urmărească cu interesa chiar și după ce au renunțat la titlurile și îndatoririle lor regale.

După ce a încântat pe toată lumea cu apariția sa din cadrul Galei de la New York în onoarea veteranilor de război, Meghan Markle a făcut o nouă bucurie celor care o iubesc. A postat o nouă imagine cu Archie, fiul său cel mare, care crește pe zi ce trece și-i calcă pe urme tatălui său, Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la viața publică

Viața de familie a Prințului Harry și a lui Meghan Markle s-a schimbat în mod drastic în urmă cu doi ani, atunci când au decis să renunțe la atribuțiile lor regale și să se mute în America. Toate acestea s-au întâmplat după ce fosta actriță a trecut prin momente foarte dificile la Palatul Buckingham, care ar fi putu să degenereze într-un mod tragic pentru ea.

Din nefericire, Meghan a fost ținta publicațiilor internaționale, care nu au ezitat să o atace cu fiecare ocazie. Cu toate că fosta Ducesă de Sussex a avut o prezență impecabilă în fața publicului, reprezentând cu multă mândrie Casa Regală din Anglia, eforturile sale nu au fost apreciate de toată lumea. Numele său a fost implicat în diferite scandaluri, iar acest lucru a afectat-o teribil.

Nu este prima oară când o membră a Familiei Regale britanice este victimă a spațiului public. Prințesa Diana, mama Prinților Harry și William, a sfârșit tragic într-un accident rutier în timp ce era urmărită de jurnaliști. Fiii săi i-au purtat în suflet cu multă dragoste amintirea, iar mezinul său a făcut tot posibilul ca soția și copiii săi să nu treacă printr-o asemenea tragedie.

Meghan Markle a postat câteva imagini cu Archie, fiul său și al Prințului Harry. Micuțul a crescut mult de la ultima sa apariție

Așa a hotărât să lase în urmă viața sa din Marea Britanie și să se mute în SUA, acolo unde el și Meghan Markle și-au achiziționat o proprietate. Locuiesc în California, Montecito, unde își cresc fericiți și liniștiți cei doi copii: Archie și Lilibet.

Decizia de a renunța la titlurile lor regale a implicat și protejarea familiei lor de opinia publică. Încă de când s-au retras din activitatea regală, fiul lor Archie nu a mai apărut în fața camerelor de luat vederi. Chiar și de ziua sa, în luna mai, micuțul a apărut în câteva fotografii cu spatele, semn că părinții săi refuză să-l mai expună în vreun fel publicului.

Chiar și acum, când au trecut mai bine de doi ani de când au părăsit Anglia, Harry și Meghan își păstrează aceeași atitudine legată de aparițiile micuților. Ultimele imagini cu Archie din mediul online l-au surprins tot cu spatele, însă publicul a putut vedea perfect cât de mare și voinic este. Cu părul roșcat, întocmai ca tatăl său, devine pe zi ce trece un tânăr chipeș, care cu siguranță va aduce multă mândrie părinților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: