Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle, din nou însărcinată? Imaginile care au dat-o de gol, după o ieșire în oraș cu Harry

Meghan Markle, din nou însărcinată? Imaginile care au dat-o de gol, după o ieșire în oraș cu Harry

GALERIE FOTO (3)

Fie că sunt în Regatul Unit sau în America, cuplul lui Meghan Markle și Prințul Harry atrage toate privirile. Și ultima ieșire în oraș a celor doi a strânit un val de reacții. Imaginile au lăsat să se înțeleagă că Meghan și Harry ar aștepta, din nou, un copil. Vestea ar fi una uriașă, mai ales după dureroasa pierdere de sarcină suferită în vara acestui an. 

Cuplul regal relocat în America a fost surprins la o ieşire pe străzile din Beverly Hills. Meghan Markle și Prințul Harry au atras repede atenția celor din jur, în ciuda faptului că purtau măşti.

Meghan Markle, din nou însărcinată?

Dar un alt detaliu staniu a atras privirile curioșilor. Meghan era îmbrăcată foarte gros pentru o temperatură de circa 20 de grade, câte s-au înregistrat ieri în Beverly Hills.

Nu doar că a purtat o haină groasă, cu glugă îmblănită, Meghan s-a echipat și cu o căciulă, dar și cizme înalte de piele. În contrast, Harry era îmbrăcat o bluză subţire de vară.

Presupusa sarcină ar fi confirmată și de destinația avută de cei doi. Harry și Meghan au intrat într-o clădire cu numeroase cabinete medicale şi centre SPA. Așadar, sunt multe semne care  ar putea duce pe oricine cu gândul la o nouă sarcină pentru Meghan.

Este lucru știu că Meghan și Prințul Harry și-ar dori un al doilea copil. Chiar la sfârşitul lunii noiembrie, soţia în vârstă de 39 de ani a Prinţului Harry a mărturisit că a pierdut o sarcină în luna iulie a anului în curs.

Meghan Markle, mărturisire dureroasă despre sarcina pierdută

Meghan Markle a trecut prin clipe de groază, în urmă cu câteva luni. Fosta actriță a dezvăluit, pentru New York Times, că era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului când a suferit un avort spontan, potrivit OK Magazine.

Atât ea, cât și prințul Harry au fost puternic afectați de pierderea celui ce trebuia să fie al doilea copil al cuplului.

Meghan Markle, avort spontan la al doilea copil

Harry și Meghan se bucurau de noua viață alături de micuțul Archie, departe de Casa Regală britanică, în America. Mai mult, urmau să devină părinți pentru a doua oară. Din nefericire, fosta actriță a suferit un avort spontan chiar în timp ce se afla în brațe cu Archie.

Meghan Markle a povestit momentul extrem de dureros. Nimic nu anunța tragedia ce a urmat. S-a trezit de dimineață, a hrănit câinii, apoi urma să se ocupe de ordonarea hainelor și creioanelor lui Archie. Și-a prins părul în coadă și s-a îndreptat către pătuțul micuțului Archie pentru a-i schimba scutecul. O durere cumplită a făcut-o să cadă la podea.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonand un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Tonul meu vesel era în contrast cu sentimentul pe care îl aveam, anume că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea, este mărturisirea cruntă făcută de Meghan Markle, potrivit Impact.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: