Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle, în pericol? „Este hărţuită şi vânată ca prinţesa Diana!”

Meghan Markle, în pericol? „Este hărţuită şi vânată ca prinţesa Diana!”

Meghan Markle, în pericol? "Este hărţuită şi vânată ca prinţesa Diana!"

Actorul american George Clooney este de părere că ducesa Meghan Markle este denigrată şi vânată la fel ca prinţesa Diana. Vedeta de la Hollywood a mai afirmat că istoria se repetă şi a catalogat acest lucru drept frustrant şi iresponsabil.

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut aceste declarații în timpul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei „Catch-22”, care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani.

Vreau să spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată„, a spus starul, care a participat alături de soția sa, avocata Amal Clooney, la nunta ducesei Meghan și a prințului Harry, care a avut loc anul trecut în mai.

George Clooney este un prieten apropiat cuplului regal format din Meghan Markel şi prinţul Harry şi a dezaprobat criticile care se aduc proaspetei ducese.

Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată și hărțuită la fel ca prințesa Diana, iar istoria acesteia se repetă„, a adăugat Clooney.

Toți am văzut cum se sfârșește. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil„, a adăugat actorul.

Clooney s-a referit la faptul că, recent, Thomas Markle, tatăl ducesei, a făcut publică o scrisoare personală a acesteia, în care fosta actriță americană îi critica modul de a se purta.

Prințesa Diana, mama prințului Harry, a murit într-un accident de mașină, la Paris, în 1997. Şoferul maşinii în care se afla a încercat să scape de paparazzi, însă a pierdut controlul volanului.

În maşină cu ea se mai afla şi iubitul ei Dodi Fayed, care nu a supravieţuit nici el accidentului.

Citeşte şi: Donald Trump, discurs fulminant privind Starea Uniunii. Avertisment pentru China

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: