Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip. Soția lui Harry și-a etalat burtica de gravidă FOTO

Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip. Soția lui Harry și-a etalat burtica de gravidă FOTO

GALERIE FOTO (4) Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip

Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip. Prințul Harry și Ducesa de Sussex se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de doi ani, Archie. Meghan Markle și-a făcut apariția pentru prima oară de la moartea prințului Philip. Aceasta a apărut în clip video, înregistrat pentru evenimentul blobal „Vax Live”, de promovare a vaccinării anti-Covid.

Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip. Soția lui Harry și-a etalat burtica de gravidă

Meghan Markle, prima apariție după moartea prințului Philip. Ducesa de Sussax și Prințul Harry au anunțat pe 14 februarie că vor mai avea un copil. Împreună cu fiul lor Archie, Meghan și Harry s-au mutat în California, după ce nepotul prințului Philip a renunțat la responsabilitățile regale. Fosta actriță nu a participat la slujba de înmormântare a ducelui de Edinburgh, ascultând sfatul medicului de a nu călători pentru a nu pune în pericol sănătatea bebelușului.

Recent, Meghan Markle și-a făcut apariția gandioasă în cadrul unui mesaj evideo, dedicat pentru evenimentul „Vax Live”, de promovare a vaccinării anti-Covid. Soția lui Harry nu a participat fizic la eveniment, dar a transmis un measj înregistrat, de două minute, fiind filmată cel mai probabil în curtea vilei din Montecito, California. Acesta este prima apariție a ducesei de Sussex după moartea prințului Philip. Din imaginile difuzate se poate observa că burtica crește pe zi ce trece, iar Meghan arată din ce în ce mai bine. După cum se arată burtica, probabil se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Meghan a vorbit despre importanța vaccinării și despre sprijinul care trebuie acordat femeilor de culoare, în special, care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de coronavirus. Soția prințului Harry a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral, iar părul și l-a lăsat lung într-o parte.

Fiul celor doi a împlinit doi ani

Micuțul Archie, fiul prințului Harry și al ducesei de Sussex a împlinit doi ani pe 6 mai. Părinții săi au decis să-i facă o surpriză ce are legătură cu Familia Regală. Ducii de Sussex au avut un apel video cu verișorii săi, George, Charlotte și Louis, copiii Ducesei Kate Middleton și ai Prințului William, dar și cu Regina Elisabeta. „Harry mereu și-a dorit să își lase copiii să crească aproape de cei pe care îi au William și Kate. Așa a petrecut și el copilăria alături de verișoarele sale, Zara, Beatrice și Eugenie. Din păcate, acest lucru nu este posibil și pentru Archie. Se știu foarte puține detalii despre cât au comunicat cei doi frați în ultimele luni și care mai este situația dintre ei, dar îmi este greu să cred că Ducii de Cambridge nu vor răspunde la telefon de ziua lui Archie.”, a dezvăluit Katie Nicholl, expert regal.

Fiul lui Meghan si al printului Harry

Chiar dacă regina Elisabeta trece printr-o perioadă dificilă, după ce prințul Philip a murit, ziua micuțui Archie a fost un motiv de bucurie. Pe lângă faptul că micuțul a împlinit doi anișori, acesta are mai multe motive de bucurie. În curând va avea un partener de joacă, după ce va deveni frate mai mare. Conform prințului Harry și a Ducesei de Sussex, urmează să devină părinți de fată.„Putem confirma că Archie o să fie un frate mai mare. Ducele și Ducesa sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, anunța un reprezentant al celor doi în luna februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: