Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle, pusă din nou la zid. Experții familiei regale britanice au făcut-o praf: „Face greșeli după greșeli”

Meghan Markle, pusă din nou la zid. Experții familiei regale britanice au făcut-o praf: „Face greșeli după greșeli”

Meghan Markle, soția Prințului Harry, este din nou în atenția experților regali! Fosta actriță a fost aspru criticată. Se pare că Ducesa ar avea „cele mai idioate idei” și „cele mai proaste strategii”. 

Meghan Markle, din nou sub lupa experților regali

De când a devenit soția Prințului Harry, în 2018, Meghan Markle a fost adesea subiect de controverse și discuții în mass-media, iar recentele evenimente nu fac excepție. De la intrarea sa în familia regală britanică, ea a fost supusă unei analize intense, iar deciziile și acțiunile sale au generat adesea reacții mixte din partea publicului și a comentatorilor.

Relațiile sale cu membrii familiei regale, în special cu regele Charles III și cu cumnata ei, Kate Middleton, au fost adesea subiect de speculații. Tensiunile și discuțiile despre separarea de familia regală au stârnit multe controverse de-a lungul timpului.

Recent, Ducesa de Sussex a fost din nou ținta unor noi atacuri subtile. „Problema cu Meghan este că are cea mai proastă judecată posibilă. Face greșeli după greșeli, din păcate, nu are o idee bună, admirabilă”, a spus Tina Brown în podcastul The Ankler.

Harry ar fi manipulat de soția lui

Experții regali consideră că Prințul Harry este manipulat de Meghan, iar vinovată de ruptura dintre Harry și familia lui ar fi chiar fosta actriță, scrie Foxnews.com. 

„El este atât de naiv și, într-adevăr… neșcolit în ale lumii. Fiind prințul Harry, mă îndoiesc că a rezervat vreodată o masă la un restaurant. Armata a fost grozavă pentru el, iar el a fost extrem de bun și competent acolo. Asta l-a ajutat cu adevărat să devină o persoană reală”, a mai specificat jurnalista Tina Brown.

De aceeași părere este și scriitorul Richard Eden: „Tina Brown este o jurnalistă foarte respectată și un biograf regal. Am consultat de mai multe ori studiul ei strălucit despre Diana în ultima săptămână. Ea a evidențiat judecata teribilă a lui Meghan pe prestigiosul podcast Ankler. Brown are dreptate că Harry este manipulat de Meghan. De asemenea, are dreptate când cataloghează abandonul regal drept ”un dezastru generalizat”, a spus acesta pentru publicația MailOnline.

Meghan Markle, dezvăluiri cutremurătoare despre familia regală

În interviul exploziv din 2021 cu Oprah Winfrey, ea a dezvăluit că, în timp ce locuia la Palat, s-a confruntat cu o serie de dificultăți majore. Relațiile tensionate cu membrii Familiei Regale și presiunile uriașe ale vieții publice au condus la o criză personală gravă. Una dintre cele mai șocante mărturisiri ale lui Meghan a fost legată de faptul că, în timpul sarcinii cu Archie, a trecut printr-o depresie profundă și a avut gânduri de sinucidere.

Această dezvăluire a fost un moment de cotitură, atât pentru publicul larg, cât și pentru familia sa, deoarece a scos la iveală vulnerabilitatea extremă pe care a simțit-o în acea perioadă. În cadrul interviului cu Jane Pauley, Meghan a explicat motivele care au determinat-o să facă publice aceste trăiri dureroase.

Sursa foto: Instagram 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: