Redactia.ro
Home » TV » Meghan Markle revine în ” lumina reflectoarelor”

Meghan Markle revine în ” lumina reflectoarelor”

Meghan Markle a devenit mama unui băiețel pe 6 mai. Meghan Markle a prezentat lumii bebelușul regal abia pe 8 mai

Potrivit presei internaționale, soția prințului Harry are de gând să participe la parada ‘Trooping the Colour’, din data de 8 iunie. În 2018. Meghan Markle a fost prezentă la acest eveniment care se desfășoară între Palatul Buckingham și Horse Guards Parade, în apropiere de Whitehall.

Citește și: Donald Trump a jignit-o pe Meghan Markle

Meghan Markle își plănuiește revenirea la evenimentele regale

Fanii casei regale așteaptă nerăbdători să o vadă din nou pe Ducesă la evenimentele regale

Și soția Prințului William a apărut în public pentru prima dată la ‘Trooping the Colour’, la puțin timp după ce a devenit mama.

Trooping the Colour este o ceremonie efectuată de regimente ale armatelor britanice și Commonwealth. Este o tradiție a regimentelor britanice de infanterie încă din secolul al XVII-lea, deși rădăcinile sunt mult mai vechi.

Din anul 1748, Trooping the Colour marchează, de asemenea, ziua oficială de naștere a Suveranei. Parada are loc în fiecare an în a doua sâmbătă din luna iunie și se desfășoară în spațiul numit Horse Guards Parade de lângă St James’s Park. Ceremonia este difuzată în direct de BBC în Marea Britanie și este prezentată și în Germania și Belgia.

Cine vor fi nașii fiului Ducilor de Sussex?

De la Jessica Mulroney la Serena Williams, iată o listă cu prietenii cuplului regal care ar putea deveni nașii primului lor fiu.

Deși mii de kilometri le despart, Jessica, cea mai bună prietenă a lui Meghan, va avea un rol crucial în viața primului ei fiu. În cele din urmă, toți cei trei copii ai stilistei din Toronto, fii gemeni John și Brian și fiica Ivy, au jucat roluri importante în timpul nunții lui Meghan din luna mai a anului 2018.

CHARLIE VAN STRAUBENZEE

Ca unul dintre cei mai vechi prieteni ai Prințului Harry, n-ar fi o surpriză ca Charlie să fie desemnat naș al primului său fiu.

Cei doi se cunosc încă din generală. Harry i-a fost coleg de clasă regretatului său frate, Henry, decedat într-un accident rutier în 2002.

Totodată, fratele lui Harry, Prințul William, este un bun prieten al fratelui lui Charlie, Thomas, care este și nașul fiicei lui, Charlotte.

PRINCESS EUGENIE

Și verișoara lui Harry, Prințeaa Eugenie, ocupă un loc fruntaș în topul persoanelor care i-ar putea deveni nași fiului său Archie. Eugenie și Harry au o legătură strânsă de prietenie.

SERENA WILLIAMS

Meghan și Serena s-au cunoscut la Super Bowl-ul din 2010 și de-atunci au rămas bune prietene. Jucătoarea de tenis, care a devenit mamă în septembrie 2017, a fost de asemenea prezentă la nunta regală din luna mai a anului 2018.

Citește și: O companie germană de dulciuri a făcut o campanie publicitară rasistă care face referire la Meghan Markle

PRIYANKA CHOPRA

Priyanka și Megan s-au cunoscut în 2016 la cina Femeilor din Televiziune, organizată de ELLE. „Ne-am conectat prin prisma profesiei noastre. Am devenit prietene instant”, a mărturisit actrița de origine indiană.

MARK DYER

Mark este un vechi prieten și mentor de-al Prințului Harry. Fiul lui Mark și al soției sale Amanda a fost însărcinat, la nunta cuplului regal, cu ținerea trenei miresei.

MISHA NONOO

Meghan și Misha sunt prietene apropiate. Chiar și după ce a devenit membru al familiei regale, Meghan a continuat să poarte designuri create de prietena sa. Cele două obișnuiau să călătorească împreună.

TOM INSKIP

Tom și Harry s-au cunoscut în colegiu. Înaintea nunții cuplului regal din mai, Meghan și Harry au participat la nunta din Jamaica a lui în martie 2017.

BENITA LITT

Meghan este nașa ambelor fiice ale Benitei, Remi și Rylan, care au fost domnișoare de onoare la nunta regală din mai.

JAKE WARREN

Ca fin al Prințesei Diana, Jake și Harry au crescut împreună, rămânând prieteni de-a lungul trecerii anilor.

NICHOLAS ȘI ALICE VAN CUTSEM

Cuplul l-a desemnat pe Harry naș al fiicei lor Florence care a fost domnișoară de onoare la nunta regală din mai.

Citește și: Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini