Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle și-a găsit un aliat în Familia Regală. Cum o motivează pe Ducesa de Sussex: „Va apărea în curând altcineva care să încaseze răutățile”

Meghan Markle și-a găsit un aliat în Familia Regală. Cum o motivează pe Ducesa de Sussex: „Va apărea în curând altcineva care să încaseze răutățile”

Meghan Markle și-a găsit un aliat în Familia Regală! Verișoara Regelui Charles al III-lea a ieșit în public pentru a-i oferi sprijin lui Meghan Markle, ducesă de Sussex, din pricina faptului că a fost extrem de criticată de britani încă din 2021, când alături de Harry au renunțar la atribuții față de Familia Regală. Într-un interviu acordat New York Post, verișoara de gradul trei a Regelui Charles al III-lea, Christina Oxenberg, fiica prințesei Elisabeta a Iugoslaviei, a explicat cum Familia Regală este ostilă față de Ducii de Sussex.

Meghan Markle și-a găsit un aliat în Familia Regală

„Știu că treci prin iad, ești tocată mărunt și ținută la foc mic”, declară Christina Oxenberg, descendentă a familiei regale sârbe, verișoară de gradul III cu Regele Charles.

„Dacă mai rezistă, va apărea în curând altcineva care să încaseze răutățile. Nimeni nu trece așa ușor de inițiere, trebuie să facă dovada rezistenței.”

Christina Oxenberg, despre răutățile britanicilor la adresa Prințesei Kate Middleton

Christina a explicat că toate femeile care se întâlnesc cu membri ai Familiei Regale sunt supuse la ceva similar. Chiar și prințesa, Kate Middleton, însă a trecut de inițiere.

În 2011, Christina își amintește că membri ai Familiei Regale chicoteau de Kate și de tratamentul pe care i-l acorda presa, care o numea „Kate Middle Class”.

„Li s-a părut totul foarte amuzant – Kate Middle Class și Sarah Ferguson și Koo Stark”, a spus Christina, inclusiv fosta iubită a prințului Andrew.

„Nu au vrut să fie lipsiți de respect, la urma urmei, ea este viitoarea regină a Angliei”. Acest tratament îngrozitor al femeilor nu este nou și datează încă din 1978, potrivit Christinei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: